x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic aglomerat de 1 Mai: Coloane de kilometri formate de maşinile în drum spre litoral sau spre munte

Trafic aglomerat de 1 Mai: Coloane de kilometri formate de maşinile în drum spre litoral sau spre munte

01 Mai 2013   •   11:23
Trafic aglomerat de 1 Mai: Coloane de kilometri formate de maşinile în drum spre litoral sau spre munte
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) informează că, la această oră, traficul rutier este intens pe DN1 Bucureşti - Braşov. Pe DN1, pe sensul către Braşov, coloana de autovehicule care s-a format la Comarnic măsoară aproximativ doi kilometri. Pentru evitarea aglomeraţiei, poliţiştii recomandă conducătorilor auto care merg către Braşov să circule pe DN1A, prin Cheia.

Pe Autostrada Soarelui circulaţia a început să scadă în intensitate. La staţia de taxare de la Feteşti, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, coloanele de maşini se întind în acest moment pe circa 300-400 de metri, după ce în urmă cu o oră depăşiseră trei kilometri.

Poliţia le recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, iar atunci când încheie o coloană care încetineşte sau opreşte brusc să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să oprească în timp util.

Poliţiştii de la Rutieră au anticipat un trafic intens odată cu începerea mini-vacanţei de 1 Mai şi Paşti, în special pe principalele artere care leagă Capitala de staţiunile turistice montane şi de pe litoral.

Peste 1.500 de poliţişti de la Rutieră şi 298 de aparate radar vor monitoriza zilnic traficul pe 394 de drumuri naţionale şi europene, în perioada mini-vacanţei dintre 1 şi 6 mai, a precizat IGPR.

×