x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIA de la Colectiv. Cine erau tinerii care au MURIT în ultimele două zile

TRAGEDIA de la Colectiv. Cine erau tinerii care au MURIT în ultimele două zile

09 Noi 2015   •   08:54
TRAGEDIA de la Colectiv. Cine erau tinerii care au MURIT în ultimele două zile
Sursa foto: Adrian Manolache

Bogdan Enache a murit ieri în avionul care trebuia să-l transfere în Elveţia. Acesta a intrat în stop cardio-respirator, încercările de resuscitare durând 70 de minute. Enache a fost toboşarul trupei Goodbye to Gravity, care a concertat în Colectiv în noaptea incendiului.

Daniel Ciobanu a murit sâmbătă. Avea arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului şi căile respiratorii grav afectate. Era chitaristul trupei „Prea târziu”. În vârstă de 39 de ani, Daniel Ciobanu lasă în urmă o soţie şi doi copii. Se încercase tran¬sferul acestuia în Israel, săptă¬mâna trecută, însă s-a considerat că nu era transportabil.

Ionuţ Maior a murit sâmbătă. Tânărul băcăuan avea 27 de ani şi era basist în trupa „Bruma”. Soţia sa este în continuare internată la Spitalul Universitar din Bucureşti. Cei doi merseseră împreună la concertul din Colectiv. Se pare că Ionuţ Maior şi-a acoperit soţia cu trupul său, în timpul incendiului, pentru a o putea proteja.

Andra Elena Toader a murit sâmbătă, la Spitalul Floreasca. Andra Elena era din Bacău şi avea 30 de ani. Mersese la concertul din Colectiv însoţită de prietenul ei şi de sora care venise să o viziteze. Toţi trei au fost răniţi în timpul incendiului, însă Andra Elena a suferit arsuri pe cea mai mare parte a corpului, având şi căile respiratorii afectate.

Mavi Serian a murit sâmbătă seară, la spitalul Bagdasar- Arseni. Mavi Serian avea 25 de ani. Absolvise Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (maghiară-engleză în 2012 şi un masterat în Studii Culturale Britanice în 2014). Tânăra lucra la Oracle Romania.

Adrian Popa a murit sâmbătă, la Spitalul Floreasca. Ca şi Mavi Serian, Adrian Popa lucra la compania Oracle Romania. Acesta avea 29 de ani şi prietenii îl descriu drept un pasionat de fitness şi culturism. Tânărul avea arsuri pe o suprafaţă mare a corpului şi căile respiratorii grav afectate, fiind în stare critică.

Ionuţ Cosmin Popescu a murit la Spitalul de Arşi, după o săptămână în care a stat în comă indusă. Tânărul de 32 de ani, din Focşani, se afla în clubul Colectiv alături de prietena sa, Monica Tănăsoiu, de 35 de ani, care a decedat în incendiu, fiind recunoscută de mama sa după cercei.
Alexandru Chelba a murit sâmbătă, la Spitalul de Arşi. Alexandru avea 33 de ani şi era fotograf. Venise în Colectiv pentru a fotografia concertul trupei „Goodbye to Gravity”. Alexandru Chelba este descris de apropiaţi drept o persoană foarte muncitoare şi serioasă, gata oricând să îşi ajute prietenii la nevoie.

Tullia Ciotola a murit sâmbătă, în Olanda, unde fusese transferată pentru a beneficia de tratament în străinătate. Tullia era italiancă şi avea 20 de ani. Aceasta venise în România în cadrul programului Erasmus, fiind studentă la Universita Orientale di Napoli.

Ayberk Manci a murit la Spitalul Floreasca. Tânărul de 22 de ani, din Turcia, era student ajuns în România prin programul Erasmus. Venise la concertul din Colectiv alături de Tullia Ciotola şi spaniolul Imanol Etxarri Galarza, internat şi el, însă în stare mai bună, la Spitalul SRI.
Matei Alexandru a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică. Tânărul avea 26 de ani, aflân¬du-se pe lista celor în stare critică.

Florin Popescu a murit la un spital din Olanda, după ce fusese transferat de la Spitalul SRI. Florin, de 35 de ani, era bodyguard la Clubul Colectiv. Pentru că nu mai avea părinţi, prietenii acestuia se mobilizaseră să-i găsească cea mai apropiată rudă. Florin Popescu a fost rănit foarte grav în incendiu, fiind în stare critică până la transferul în străinătate.

Alexandra Rădulescu a murit la Spitalul Floreasca. Tânăra de 26 de ani, născută în Braşov, lucra ca barman în Clubul Colectiv, fiind la muncă în noaptea incendiului. Sandy, aşa cum îi spuneau prietenii, a fost rănită grav, având plămânii foarte afectaţi din cauza f umului. Prietenii acesteia se mobilizaseră să strângă bani pentru a o putea ajuta.
 

×