x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie! Copilul dispărut a fost găsit mort

Tragedie! Copilul dispărut a fost găsit mort

02 Mar 2014   •   11:20
Tragedie! Copilul dispărut a fost găsit mort
Sursa foto: ALERTĂ! Un băieţel de 2 ani a dispărut la marginea unei păduri
UPDATE: Băieţelul de doi ani dispărut la Ocna de Fier a fost găsit decedat în urmă cu scurt timp. El se afla în grădina unui localnic din comună. Copilul nu prezintă semne de violenţă însă urmezăa ca legiştii să stabilească cauza şi data morţii.

Bobic Emanuel Beniamin are 2 ani şi 2 luni, este din comuna Ocna de Fier (judeţul Caraş Severin) şi a dispărut din faţa casei ieri, în jurul orei 16:00. Copilul se afla acasă împreună cu mama lui, care făcea de mâncare. Cel mic se juca singur, pe verandă, iar, la un moment dat, mama lui a observat că nu mai este acolo. Casa în care în care locuiesc se află la marginea comunei, lângă o pădure, iar zona învecinată este extrem de accidentată.

După ce au încercat să-l găsească pe cel mic ajutaţi de săteni, în jurul orelor 18:30, părinţii copilului au sunat la 112, sesizând poliţia. Căutările au început în jurul orelor 19:00 şi au fost sistate în jurul orelor 1:00 noaptea. În aceasta dimineaţă, echipele de căutare, formate din poliţişti, poliţişti din frontieră, jandarmi, angajaţi ai ISU şi voluntari din zonă au plecat din nou pe teren.

Când a dispărut, Emanuel era îmbrăcat cu o bluză albă, căciulă albă cu şnur, pantaloni negrii simpli şi ghete portocalii. Este blond, tuns scurt, are ochii albaştri, circa 90 de cm înălţime şi aproximativ 15-20 kg.

Jurnalul Naţional face un apel către oamenii din zonă (jude]ul Caraş-Severin), care pot ajuta la găsirea băiatului, rugându-i să participe, în calitate de voluntari, la căutări. În astfel de situaţii, fiecare om în plus înseamnă o şansă în plus pentru viaţa copilului.

Cei care l-au văzut sau deţin informaţii despre acest copil sunt rugaţi să sune imediat la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

×
Subiecte în articol: copil disparut pădure