x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în Lipova. Un solist de muzică populară, găsit spânzurat în prima zi a anului 2018

Tragedie în Lipova. Un solist de muzică populară, găsit spânzurat în prima zi a anului 2018

01 Ian 2018   •   20:00
Tragedie în Lipova. Un solist de muzică populară, găsit spânzurat în prima zi a anului 2018

Un tânăr interpret de muzică populară s-a sinucis. Cadavrul a fost descoperit luni, 1 ianuarie. Polițiștii se află la fața locului și efectuează cercetări.

Potrivit informațiilor aradon.ro, solistul, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit spânzurat în locuința sa din orașul Lipova. Se pare că tânărul ar fi lăsat un bilet înainte de a-și pune capăt zilelor.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit luni după masa, în jurul orei 15:30, de către – se pare -, tatăl său.

 Conform datelor pe care le deținem, solistul de muzică populară s-ar fi spânzurat de mânerul ușii din camera sa cu un cordon provenit de la o haină. Potrivit informațiilor noastre, tânărul ar mai fi încercat, în trecut, să-și ia viața. El a lăsat un bilet scris către cei apropiați în care i-ar fi îndemnat să-l conducă pe ultimul drum și să-l uite.

“Tânărul s-a sinucis, nu există alte suspiciuni. Poliţiştii se află la faţa locului pentru a face cercetări”, arată reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Tânărul pe nume Sergiu Curcă care s-a sinucis în prima zi din anul 2018 făcea parte şi din Ansamblul Folcloric de Cântece şi Dansuri Lipova.

×
Subiecte în articol: sinucidere