x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trenuri suplimentare, cu prilejul Sărbătorii Sfintei Parascheva

Trenuri suplimentare, cu prilejul Sărbătorii Sfintei Parascheva

10 Oct 2014   •   14:04
Trenuri suplimentare, cu prilejul Sărbătorii Sfintei Parascheva

CFR Călători va suplimenta, în perioada 10 - 16 octombrie, capacitatea de transport din Bucureşti şi principalele oraşe din ţară spre şi dinspre Iaşi, cu prilejul Sărbătorii Sfintei Parascheva.

Potrivit unui comunicat al companiei, vor circula suplimentar următoarele trenuri: IR 1653/IR 12660 şi IR 1755/12664 cu plecări din Bucureşti la orele 21,30 şi 23,30 şi sosiri la Iaşi la 4,53 şi, respectiv, la 6,53 şi IR 1752/IR 12663 cu plecare din Iaşi la ora 12,15 şi sosire la Bucureşti Nord la 19,40.

De asemenea, trenurile cu destinaţia Iaşi dinspre Bucureşti Nord, Timişoara Nord, Arad, Cluj Napoca, Constanţa, Galaţi, Bacău, Vaslui, Paşcani, Tecuci şi retur vor fi suplimentate cu vagoane.

Călătorii pot achiziţiona bilete în următoarele moduri: online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, din marile centre comerciale, prin rezervare telefonică, în ziua plecării trenului direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR, precum şi de la distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism).

Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri. De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%. În plus, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%, precizează compania. (Agerpres)

×
Subiecte în articol: sfanta parascheva trenuri