x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea: Ar fi păcat ca Delta să ajungă ca Vama Veche

Udrea: Ar fi păcat ca Delta să ajungă ca Vama Veche

11 Iun 2009   •   00:00

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a avertizat autorităţile locale din Tulcea să respecte regulamentele de construire a unităţilor de cazare în Deltă astfel încât acestea să nu ajungă asemeni celor din Vama Veche.



'Ar fi păcat ca şi localităţile din Deltă să ajungă asemeni localităţii Vama Veche, când construcţii cu termopan, când cu stuf, când ţiglă. Regulamentul de construire trebuie să fie respectat', a afirmat Elena Udrea, citată de Agerpres.

Reprezentanţii autorităţilor locale precum şi managerii unui hotel din Dunavăţul de Jos au afirmat că asiguratorii nu au încheiat contracte de asigurare pentru construcţiile din stuf deoarece gradul de deteriorare este foarte ridicat.

Ministrul Turismului a adăugat că va sprijini promovarea turismului în Deltă printr-o serie de programe care includ promovarea turismului în Dobrogea, Bucovina, Bucureşti.

'Vom derula programe prin care vor fi amplasate marcaje pentru destinaţiile turistice de pe Litoral din Deltă din Bucovina şi din Bucureşti', a spus Udrea. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator