x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un autocar cu cetăţeni ucraineni s-a răsturnat la Bacău, 21 de pasageri au ajuns la spital

Un autocar cu cetăţeni ucraineni s-a răsturnat la Bacău, 21 de pasageri au ajuns la spital

16 Apr 2009   •   00:00

Un autocar ucrainean în care se aflau 40 de persoane, între care 11 copii, s-a răsturnat, joi dimineaţă, în apropierea comunei băcăuane Bogdan Vodă, 21 de persoane ajungând la spital în urma accidentului.



Autocarul intrase în România, miercuri, la ora 23.00, iar şoferul, Vasyl M. (52 de ani), condusese continuu.

Joi dimineaţă, în jurul orei 4.30, în apropierea comunei băcăuane Bogdan Vodă, autocarul s-a răstunat, după ce a intrat pe contrasens.

"Accidentul s-a produs din cauza oboselii la volan. Şoferul a adormit şi a intrat pe contrasens, maşina răsturnându-se în afara carosabilului. În urma evenimentului, două persoane au fost internate cu multiple fracturi", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, subinspector Narcisă Butnaru, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău.

În urma accidentului, 21 de pasageri au ajuns la Spitalul Judeţean Bacău, pentru investigaţii şi supraveghere, fiind răniţi uşor. În prezent, în unitatea medicală mai sunt internate două persoane, care au suferit traumatisme şi fracturi.

"Dormeam cu toţii şi ne-am trezit când autocarul era răsturnat. Eram cu toţii speriaţi şi căzuţi unii peste alţii", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Olea Lobok, pasager.

Cei 40 de pasageri mergeau în Macedonia la un festival de folclor. Până la sosirea altui autocar care să îi preia, pasagerii au fost cazaţi în căminul unui liceu din Bacău.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator