x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un blogger rus şi-a filmat moartea în direct după ce s-a lăsat muşcat de un şarpe mamba

Un blogger rus şi-a filmat moartea în direct după ce s-a lăsat muşcat de un şarpe mamba

04 Oct 2017   •   20:50
Un blogger rus şi-a filmat moartea în direct după ce s-a lăsat muşcat de un şarpe mamba

Arslan Valeyev, un cunoscut utilizator de Youtube în vârstă de 32 de ani şi prezentator al programului "BobCat TV" dedicat marilor feline, a provocat o amplă emoţie pe reţelele de socializare după ce a fost muşcat în direct de cel mai veninos şarpe african mamba şi a filmat întreaga scenă, relatează ziarul spaniol ABC în ediţia online. 

Prezentator şi al programului "Exotarium" despre reptile şi difuzat de Youtube, Arslan Valeyev s-a lăsat muşcat de mamba după o ceartă puternică cu soţia sa de care s-a despărţit în urmă cu câteva luni, dar pe care nu a putut să o uite. 

Ultimele lui cuvinte au fost dedicate soţiei sale. 

Cei care urmăreau programul şi au văzut tragica scenă au sunat imediat la serviciile de urgenţă care s-au deplasat acasă la Valeyev. Echipa medicală l-a dus la spital, unde prezentatorul a intrat în comă şi a murit a doua zi. 

Mamba neagră are trei metri lungime, iar veninul său este mortal. 

Cu toate acestea, reptila se hrăneşte cu mici rozătoare şi păsări şi nu atacă oamenii decât atunci când este ameninţată. O cantitate mică, de doar 10 sau 15 miligrame de venin, este suficientă pentru a-şi ucide prada.AGERPRES

×
Subiecte în articol: arslan valeyev sarpe mamba