x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un jandarm din Craiova, găsit spînzurat într-un copac dintr-un parc

Un jandarm din Craiova, găsit spînzurat într-un copac dintr-un parc

31 Mai 2008   •   00:00

Un jandarm de la Gruparea Mobilă de Jandarmi (GMJ) Craiova a fost găsit spînzurat într-un copac din parcul "Hanul Doctorului", situat lîngă aeroportul din Craiova

Un jandarm de la Gruparea Mobilă de Jandarmi (GMJ) Craiova a fost găsit spînzurat într-un copac din parcul "Hanul Doctorului", situat lîngă aeroportul din Craiova, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit locotentului Cosmin Mirea, purtător de cuvînt al GMJ Craiova, Aurel Cosmin Niţă, de 23 de ani, angajat ca sergent major din luna februarie a acestui an, a fost găsit spînzurat înter-un copac din parcul aflat lîngă aeroport şi nu a lăsat nici un bilet prin care să-şi justifice gestul. Corpul jandamului a fost găsit de către un craiovean care a anunţat prin 112 Serviciul de Ambulanţă Dolj, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au putut decît să constate decesul.

Conform sursei citate, jandarmul nu era în timpul serviciului, iar conducerea GMJ a decis constituirea unei echipe care să cerceteze împrejurările în care s-a produs incidentul.

×
Subiecte în articol: observator