x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Universitatea din Bucuresti si Hipermarketul Cora Lujerului te provoaca la miscare in aer liber!

Universitatea din Bucuresti si Hipermarketul Cora Lujerului te provoaca la miscare in aer liber!

24 Mai 2013   •   12:27
Universitatea  din Bucuresti si Hipermarketul  Cora Lujerului te provoaca la miscare in aer liber!
Participa la Crosul Universitatii din Bucuresti, Cora Lujerului Challenge Editia a XXI-a si castiga unul dintre premiile substantiale puse in joc

Departamentul  de Educatie Fizica si Sport (DEFS) din cadrul Universitatii din Bucuresti si Hipermarketul Cora Lujerului  invita iubitorii de miscare  duminica,  26 mai 2013, la Crosul Universitatii  din Bucuresti  - Cora  Lujerului  Challenge  editia  a XXI-a,  eveniment  ce  are  ca  scop  promovarea  unei  vieti  active  si sanatoase.

Crosul este o activitate sportiva si distractiva  de weekend,  potrivita pentru toate varstele. Prin urmare, adultii, copiii si tinerii sunt invitati sa participe intr-un numar cat mai mare la acest eveniment. Pentru ca miscarea  inseamna  sanatate,  iar o viata activa  inseamna  o stare de bine, nu rata startul  crosului  de duminica, de la ora 10.00, din fata Facultatii de Drept (Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, sector 5)

Participantii  – veterani  (nascuti  in si inainte  de anul 1972),  studenti  (nascuti  in perioada  1973-1993), elevi  (nascuti  in  perioada  1994-1997),  copii  (nascuti  in  perioada  1998-2002),  profesori  din  cadrul Universitatii  din  Bucuresti,  angajati  Cora  Lujerului  - vor alerga  pe un traseu  de 3.800  m, dupa  cum urmeaza:  Piata  Operei  (Facultatea  de  Drept)  –  Splaiul  Independentei  –  Soseaua  Cotroceni  – Bulevardul Iuliu Maniu – Parcarea Cora Lujerului. Cei mai abili dintre ei vor fi rasplatiti cu premii substantiale: LCD-uri, laptop-uri, tablete, aparate foto, MP4 playere, vouchere de cumparaturi.

Pentru  ceilalti  participanti   va  fi  organizata   o  tombola  cu  premii  oferite  de  partenerii  si  sponsorii evenimentului.

Cei care doresc  sa se inscrie  o pot face pana la data de 24 mai la Serviciul  Clienti  din cadrul  Cora Lujerului, precum si in ziua competitiei, in curtea Facultatii de Drept, incepand cu ora 7:30.

PROGRAMUL  COMPETITIEI:

Ora  7.30-9.30  –  inscrierea  participantilor   (la  standurile  amenajate  pe  terenul  de  fotbal  din  curtea
Facultatii de Drept ) si anuntarea informatiilor legate de desfasurarea crosului. Ora 9.45 – intreruperea circulatiei si adunarea participantilor la start;
Ora 10.00 – startul crosului;

Ora 11.00-12.00 – premierea castigatorilor; sesiune de fotografii si interviuri pentru castigatori, sponsori, parteneri, organizatori si participanti.

×