x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE 8 - Circulația pe drumurile publice și pe căile ferate! Încă un drum naţional a fost închis

UPDATE 8 - Circulația pe drumurile publice și pe căile ferate! Încă un drum naţional a fost închis

de Diana Scarlat    |    17 Ian 2017   •   10:55
UPDATE 8 - Circulația pe drumurile publice și pe căile ferate! Încă un drum naţional a fost închis

UPDATE 8 -  În județele  Giurgiu şi Călăraşi, traficul rutier a fost închis pe DN 41 Giurgiu - Oltenița.

 

UPDATE 7 - SITUAŢIA DRUMURILOR NAŢIONALE (EUROPENE) ŞI A AUTOSTRĂZILOR LA ORA 15.30, SE PREZINTĂ ASTFEL:

DRUMURI NAȚIONALE ÎNCHISE - 6

JUDETUL CALARASI

1. DN4 – limita IF – OLTENIŢA
2. DN3 – CĂLĂRAŞI - LEHLIU

JUDETUL ILFOV

1. DN4 - sensul către CL de la DNCB

JUDEŢUL GIURGIU

1. DN5B – GIURGIU - GHIMPAŢI


JUDETUL CONSTANȚA

1. DN2A – KOGĂLNICEANU – HÂRŞOVA
2. DN22 – LUMINA – MIHAI VITEAZU

DRUMURI JUDEŢENE ÎNCHISE - 9


JUDETU CALARASI
​1. DJ 402 SOLACOLU – FUNDULEA
​2. DJ 303 SĂVULEŞTI – VALEA FARGOVEI
​3. DJ 403 MĂNĂSTIREA – LUICA
​4. DJ 304 ULMU – PLEVNA
​5. DJ 413 FRUMUŞANI – POPEŞTI
​6. DJ 100 FUNDENI – limita IF
​7. DJ 302 BELCIUGATE – MĂRIUŢA
​8. DJ 401 SOVATU – CUCUIEŢI

JUDEŢUL CONSTANŢA
          1. DJ 226 NUNTAŞI – TARIVERDE

UPDATE 6 - Pe A2 traficul rutier a fost reluat la ora 12.30.

UPDATE 5 - Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că, începând cu ora 11:00, a fost închisă circulația rutieră pe DN 4, km 12+500 – km 60+350, Centura București - Oltenița.

Decizia de închidere a fost luată din cauza viscolului și a vizibilității foarte reduse.

 

«Menționăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite», anunță CNAIR, într-un comunicat de presă.

UPDATE 4 - Pe douaă drumuri naționale (DN22 Constanța-Tulcea și DN2A Constanța-Hârşova) circulația se desfășoară în condiții de iarnă cu vizibilitate redusă. Deplasarea vehiculelor se desfășoară având antemergător un autoturism ce aparține poliției rutiere, dar și un utilaj de deszăpezire, pe tronsonul Lumina - Mihai Viteazu -limita cu județul Tulcea.

UPDATE 3 - Pe drumurile din judeţul Ilfov traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă (viscol), vizibilitatea scăzând sub 100 de metri. Cel mai greu se circulă pe DN3 Brăneşti – Islaz, pe DNCB Săftica – Tâncăbeşti unde vizibilitatea pe alocuri este sub 50 de metri, precum si pe DN4.

 

UPDATE 2 - Din cauza viscolului şi vizibilității reduse, au fost închise circulației rutiere următoarele sectoare de drumuri județene din județul Olt:

UPDATE - În județul Călăraşi, din cauza viscolului şi a vizibilității redus, au fost închise circulației rutiere următoarele sectoare de drumuri județene:
- DJ 402 Solacolu - Fundulea;
- DJ 303 Savuleşti - Valea Farcovei;
- DJ 403 Mănăstirea - Luica;
- DJ 304 Ulmu - Plevna;
- DJ 413 Frumușani - Popesti;
- DJ 100 Fundeni - limita județ Ilfov.

Ştirea iniţială - La această oră ninge în județele Constanța, Mehedinți, Cluj, Teleorman, Dolj, Giurgiu, Ilfov și municipiul București, dar nu sunt probleme grave care să blocheze circulația pe drumurile publice.

„În județul Caraș Severin a nins ușor în zona Băile Herculane, fără a afecta, însă, siguranța traficului. În toate zonele vizate de fenomene meteorologice s-a acționat cu material antiderapant. Nu sunt probleme privind menținerea stării de viabilitate a drumurilor. Pe Autostrada A2, circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă și se acționează cu utilaje pentru împrăștierea de material antiderapant, iar pe Autostrada A4 nu se mai înregistrează precipitații la această oră. În județul Călărași s-au rezolvat problemele semnalate, iar pe DN 3 se circulă controlat între localitățile Vlad Țepeș și Lehliu Gară”, transmitea IGPR până la ora 09.20.

Și pe căile ferate se circulă fără probleme grave până la această oră. „Întârzieri în grafic se înregistrează doar la anumite trenuri.

La această oră au întârzieri de până la 5 minute trenurile care vin de la Galați și Piatra Olt și întârzieri mai mari de 10-25 de minute au trenurile care vin de la Constanța, Slobozia sau Urziceni”, transmitea Oana Brânzan, CFR Infrastructură, la ora 09.10.

×