x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Valea Prahovei luată cu asalt de turiști în weekendul de Dragobete

Valea Prahovei luată cu asalt de turiști în weekendul de Dragobete

de Redacția Jurnalul    |    26 Feb 2024   •   21:00
Valea Prahovei luată cu asalt de turiști în weekendul de Dragobete

Turiștii au luat cu asalt stațiunile montane de pe Valea Prahovei în weekendul care tocmai s-a încheiat. Unii dintre ei au venit la munte de săptămâna trecută fiind vacanța copiilor, alții au preferat să se relaxeze în weekend.

Sinaia a fost ocupată în proporție de 90%.

La Bușteni gradul de ocupare a fost de 80%.

Azuga a fost de asemenea ocupată în prorpoție de 90%. Pârtiile au fost deschise și amenajate în toate cele trei stațiuni montane, conform APDT Prahova.

La un hotel de patru stele din stațiunea Sinaia, pentru o escapadă romantică la munte, un cuplu a plătit pentru două nopți în perioada 23-25 februarie, 1.300 de lei. Pachetul a inclus cazare în cameră dublă, mic dejun – bufet suedez, cină romantică.

Îndrăgostiții au avut parte și de petale de trandafir în cameră, o cutie cu bomboane, două masaje de relaxare pe sejur (30 minute), două masaje faciale pe sejur (15 minute) și acces la Spa – piscină, saună și salină.

La un hotel de patru stele din Bușteni, un sejur romantic pentru două persoane, de două nopți, pe timp de weekend, a costat 1.290 de lei. Îndrăgostiții au fost cazați într-o cameră dublă cu balcon și vedere la munte, cu mic dejun inclus.Au beneficiat și de o sticlă de spumant în cameră, o cină romantică sau de o vizită la Castelul Cantacuzino.

La un hotel de patru stele din Azuga, de Ziua Îndrăgostiților, pentru o noapte de cazare într-o cameră dublă se va achita suma de 990 de lei. Pachetul include: aranjament cu petale și vin spumant în cameră, cină romantică, acces la piscină, jacuzzi, saune și 10% discount la terapiile corporale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: valea prahovei dragobete