x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Victor Becali: Procesul va continua, dar măcar avem speranţa că vom avea o judecată dreaptă

Victor Becali: Procesul va continua, dar măcar avem speranţa că vom avea o judecată dreaptă

20 Mai 2013   •   14:45
Victor Becali: Procesul va continua, dar măcar avem speranţa că vom avea o judecată dreaptă

Impresarul Victor Becali a declarat, după ce judecătorii Înaltei Curţi au decis să trimită dosarul transferurilor la Curtea de Apel Bucureşti, că are speranţa că va avea parte de o judecată dreaptă deşi procesul va continua.

"Garda financiară, care este în subordinea ANAF-ului, a făcut un raport, iar ANAF-ul s-a constituit parte civilă în acest proces. Păi asta este normal? Procedura este să se facă o expertiză de către un expert independent. Procesul va continua, asta este, dar măcar avem speranţa că vom avea o judecată dreaptă. Eu îmi doresc să se lămurească odată acest proces, să fie o judecată corectă, să se administreze toate probele şi să fie audiaţi toţi martorii", a afirmat Victor Becali la postul B1TV.

Instanţa supremă a decis astăzi să trimită dosarul transferurilor de jucători pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti, instanţă care în noiembrie 2012 a dispus pedepse între trei şi opt ani de închisoare cu executare sau cu suspendare pentru cei opt oameni de fotbal judecaţi pentru înşelăciune.


×