x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Videanu îşi serbează ziua de naştere cu întârziere

Videanu îşi serbează ziua de naştere cu întârziere

09 Iun 2009   •   00:00
Videanu îşi serbează ziua de naştere cu întârziere
Sursa foto: Dragos Stoica/Jurnalul Naţional

Democrat-liberalii, în frunte cu premierul Emil Boc, s-au întâlnit, în această seară, la restaurantul "Mc Moni's" din Capitală, pentru a sărbători rezultatul alegerilor europarlamentare, dar şi ziua de naştere a ministrului Adriean Videanu, cu o oarecare întârziere, întrucât acesta este născut pe 1 iunie.



Conform Mediafax, secretarul general adjunct Gheorghe Flutur a declarat, la sosire, că liderii PD-L sărbătoresc ziua de naştere a ministrului Adriean Videanu. El a spus că, deşi acesta e născut la 1 iunie, a amânat petrecerea până după alegeri. Flutur a precizat că nu i-a adus niciun cadou lui Videanu, pentru că vine de la o întâlnire cu vicepremierul Dan Nica.

 La restaurantul aflat în zona Casei Presei au venit, începând cu ora 19:00, o serie de miniştri, în limuzinele de serviciu, senatori şi deputaţi democrat-liberali, dar şi europarlamentari aleşi la scrutinul din 7 iunie.

Printre cei sosiţi la restaurant se numără Elena Udrea, Gheorghe Pogea, Vasile Blaga, Theodor Stolojan. De asemenea, sunt prezenţi lideri PDL din teritoriu, dar şi primari precum Cristian Poteraş, Gheorghe Ştefan, Gheorghe Falcă şi consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu. La restaurnatul unde Videanu îşi sărbătoreşte ziua au venit şi câteva maşini cu număr de corp diplomatic.

×
Subiecte în articol: observator