x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO: Aroganță maximă: Un funcționar al Parlamentului, chemat să-i ridice ochelarii lui Dan Barna, căzuți pe jos

VIDEO: Aroganță maximă: Un funcționar al Parlamentului, chemat să-i ridice ochelarii lui Dan Barna, căzuți pe jos

de Alice Petrescu    |    23 Feb 2021   •   14:08
VIDEO: Aroganță maximă: Un funcționar al Parlamentului, chemat să-i ridice ochelarii lui Dan Barna, căzuți pe jos

Vicepremierul Dan Barna a dat dovadă de o aroganță maximă, astăzi, în plenul Camerei Deputaților:  și-a scăpat ochelarii pe jos, dar nu s-a ridicat să-i recupereze,  iar o colaboratoare a chemat un angajat al Camerei să facă acest lucru. Barna i-a arătat cu degetul unde i-au căzut ochelarii, iar angajatul îi ridică.

Întâmplarea a avut loc la Camera Deputaților în timp ce vicepremierul urmărea, din banca rezervată Executivului, discursul președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Cadrul surprins de Digi24 îl cuprinde și pe Dan Barna, care, așezat la stânga lui Florin Cîțu, ascultă și privește către ochelarii pe care îi ține între degete. Vicepremierul nu schițează niciun gest în momentul în care ochelarii cad în fața pupitrului.

O colaboratoare, care stătea pe scaunul din stânga sa, a observat faptul că vicepremierului i-au căzut ochelarii, s-a întors și a făcut un semn discret către un angajat al Camerei Deputaților, sugerându-i să se apropie. Ulterior, arogant, Dan Barna i-a indicat acestuia unde îi sunt ochelarii.

Angajatul Camerei Deputaților a trecut prin spatele vicepremierului, a luat ochelarii căzuți și i-a lăsat pe pupitru, în dreptul lui Dan Barna.

Dan Barna spune că este vorba despre o întâmplare „absolut banală”.

„Ascultându-l pe domnul Ciolacu, mi-au căzut ochelarii de pe pupitru și i-am lăsat acolo, gândindu-mă că o să-i iau în momentul în care se vor termina intervențiile, că mi se părea ciudat să mă ridic atunci. Am spus că oricum nu trec pe acolo parlamentari. Dar colega de alături a observat și a avut inițiativa să-i facă semn unui coleg din staff-ul Camerei, pe care l-a rugat să vină să ridice ochelarii. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt și i-am spus că sunt acolo, jos, în față. I-a luat, mi i-a dat și i-am mulțumit. Subiect încheiat”, a declarat pentru Mediafax Dan Barna.

 

 

×
Subiecte în articol: Dan Barna