x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (VIDEO) Bucureștenii se plâng de câinii străzii, dar atunci când vin HINGHERII..."MORI, MORI, fire-ai al dracu' tu să fii"

(VIDEO) Bucureștenii se plâng de câinii străzii, dar atunci când vin HINGHERII..."MORI, MORI, fire-ai al dracu' tu să fii"

17 Apr 2015   •   22:07
(VIDEO) Bucureștenii se plâng de câinii străzii, dar atunci când vin HINGHERII..."MORI, MORI, fire-ai al dracu' tu să fii"

Scandal pe o stradă din București, după ce echipajele de hingheri au venit să adune de pe străzi câinii vagabonzi. Mai mulți locatari ai blocurilor din apropiere, majoritatea femei, au ieșit pe trotuar și au început să-i agreseze pe hingeri. Deși în videoclip se aude unul dintre angajații primăriei cum spune clar că trebuie să adune de pe stradă toți câinii fără stăpân, unul dintre locatari intră în conflict cu aceștia, fiind nevoie ca mai mulți hingeri să-l imobilizeze pentru a putea aduna câinii.

Asta nu i-a ferit de furia mulțimii, hingherii fiind întâmpinați și conduși cu tot felul de invective, românii supărați că-l iau pe Lăbuș și pe Grigore din fața blocului dorindu-le hingherilor chiar moartea.

"Plangere la politie...daca nu,o bomba peste ei. Din banii nostri se plimba raiosii toata ziua picale-ar cerul in cap. Bietul catel,trebuia sa il bage in casa careva", comentează o simpatizantă a câinilor fără stăpân.

"Brutele societatii criminali in actiune lingaii lui Oprescu ,, La munca jegosilor gasiti-va o munca demna nu una barbara murdara si patata cu sange CRIMINALILOR", comentează supărată o alta.

"Halal de tara in care traiesc !!!! Mi e rusine in ca *** de tara pot locui si pot Asista la asemena **** !! Huaaaa !!! Ma mir cum ne mai tine DumneZeeu pe pamantul asta ca prea ai drqu suntem '!! Rasa de ***", scrie apoteotic o alta simpatizanta cainilor vagabonzi.

 

×