x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ziua Mondială a Animalelor

Ziua Mondială a Animalelor

de Raluca Grintescu    |    01 Oct 2008   •   00:00
Ziua Mondială a Animalelor

Sâmbătă, 4 octombrie, între orele 10:00 şi 12:00, Pedigree şi Whiskas îi invită pe posesorii şi iubitorii de animale de companie la Palatul Copiilor, pentru a sărbători împreună Ziua Mondială a Animalelor de Companie.

Sâmbătă, 4 octombrie, între orele 10:00 şi 12:00, Pedigree şi Whiskas îi invită pe posesorii şi iubitorii de animale de companie la Palatul Copiilor, pentru a sărbători împreună Ziua Mondială a Animalelor de Companie. Stăpânii şi animalele lor sunt invitaţi să participe împreună la o petrecere deja tradiţională, desfăşurată ca în fiecare an într-o atmosferă de distracţie şi relaxare, voie bună şi multe surprize special create pentru ei.

 

Surprize

Pentru cea de-a cincea ediţie a Zilei Mondiale a Animalelor, organizatorii au pregătit un eveniment cu totul şi cu totul special, cu jocuri, concursuri cu premii, muzică şi multe momente speciale. Folosind tatuaje temporare şi picturi pe faţă, maeştrii acestor arte îi vor transforma pe cei mici în diverse personaje pentru a semăna cu animalele lor preferate. În câteva minute, orice copil va putea deveni o frumoasă pisicuţă sau un căţeluş năzdrăvan. Printre surprizele pregătite pentru cei mici se numără şi prezenţa unui invitat special − Scooby Doo, îndrăgitul personaj Cartoon Network. Un moment special va fi organizat de Cătălin Cornea, specialist în dresaj şi comportament canin, care va face o demonstraţie de aptitudini şi disciplină cu câini dresaţi.

×
Subiecte în articol: observator