x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică ALDE, despre anunțul lui Iohannis pentru un nou plan: Primul plan economic a fost doar ca să vă faceți că munciți?

ALDE, despre anunțul lui Iohannis pentru un nou plan: Primul plan economic a fost doar ca să vă faceți că munciți?

22 Iul 2020   •   19:31
ALDE, despre anunțul lui Iohannis pentru un nou plan: Primul plan economic a fost doar ca să vă faceți că munciți?
Sursa foto: Mario Salerno

Președintele Klaus Iohannis anunță lansarea unui nou plan economic până în octombrie, vechiul plan anunțat acum câteva săptămâni nu mai este de actualitate, susține ALDE.

 

„Noaptea minții!

Iohannis ne-a spus azi că va trebui să prezentăm un plan economic până în octombrie pentru a spune UE cum va folosi România banii europeni.

Domnule președinte, dar cu planul economic de relansare pe care l-ați lansat acum câteva săptămâni ce ați făcut? Că nu am văzut nicio măsură pusă în practică de Guvernul pe care îl patronați.

Acum mai faceți un plan? Nu v-a reușit propaganda electorală cu primul și acum mai încercați cu unu în septembrie, când sunt alegeri? Sau primul a fost doar ca să vă faceți că munciți?” scrie, pe Facebook, Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.

 

 

Noaptea minții! Iohannis ne-a spus azi că va trebui să prezentăm un plan economic până în octombrie pentru a spune UE...

Publicată de ALDE - Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor pe Miercuri, 22 iulie 2020

 

×
Subiecte în articol: ALDE