x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bălăcăreală generală PNL – PD-L

Bălăcăreală generală PNL – PD-L

de Lavinia Dimancea    |    31 Mar 2008   •   00:00
Bălăcăreală generală PNL – PD-L

Liderii PD-L şi PNL au continuat în acest week-end războiul declaraţiilor, fiecare atac lansat de o parte găsindu-şi neîntârziat replica în tabăra cealaltă. Făcut “papagal” de Tăriceanu, liderul PD-L, Emil Boc (foto), a ripostat şi l-a acuzat pe premier că are vocaţia trădării.

Cine pe cine a trădat


Liderii PD-L şi PNL au continuat în acest week-end războiul declaraţiilor, fiecare atac lansat de o parte găsindu-şi neîntârziat replica în tabăra cealaltă. Făcut “papagal” de Tăriceanu, liderul PD-L, Emil Boc (foto), a ripostat şi l-a acuzat pe premier că are vocaţia trădării. “Călin Popescu Tăriceanu l-a trădat pe Traian Băsescu, după ce acesta l-a plimbat prin ţară, l-a trădat pe Theodor Stolojan, a trădat Partidul Democrat. S-a văzut cu sacii în căruţă şi a bătut palma cu Ion Iliescu şi Adrian Năstase, cei care au dus România în situaţia actuală. A preferat alianţa cu Ion Iliescu în detrimentul Alianţei D.A., în detrimentul miniştrilor care au asigurat integrarea României în UE”, a declarat Boc, citat de Mediafax. Liberalul Bogdan Olteanu a contracarat cu repeziciune şi a arătat că declaraţiile lui Boc denotă disperarea PD-L, care nu visează decât reîntoarcerea la putere. “Acest partid nu poate să existe decât la putere, ca parazit al puterii şi ca parazit al banilor publici. Din momentul în care au fost trimişi în opoziţie, membrii PD-L nu visează decât reîntoarcerea la ciolan. Sunt un partid de trădători, de mincinoşi şi sunt convins că electoratul îi va trata ca atare”, a spus Olteanu.

 

ALT DUEL. Prim-vicepreşedintele democrat-liberalilor, Theodor Stolojan, şi el “papagal” în ochii lui Tăriceanu, l-a atacat la rândul său pe premier, declarând că liberalismul acestuia este la fel ca “leul vechi” (“oamenii mai vorbesc despre el doar din inerţie, fiindcă în realitate acesta nu mai există”) şi că şeful Executivului încearcă să vândă voturi luându-le din partea dreaptă spre stânga. Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti susţine însă că Stolojan nu are dreptul moral să judece liberalismul şi nici să vorbească depre trădare, deoarece trădarea face parte din instinctul său politic. “Domnul Stolojan nu are dreptul moral să judece liberalismul de vreme ce a fost în fruntea grupului de susţinere a domnului Ion Iliescu şi a fost şi un demnitar comunist. Cât priveşte trădarea, ea face parte din instinctul politic al domnului Theodor Stolojan, care a trădat PCR şi pe Ion Iliescu şi PNL”, a susţinut Haşotti.

×
Subiecte în articol: politic