x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Barna: Vom susţine protestele publice care se anunţă în zilele următoare

Barna: Vom susţine protestele publice care se anunţă în zilele următoare

14 Feb 2019   •   15:03
Barna: Vom susţine protestele publice care se anunţă în zilele următoare

USR va susţine protestele publice care se anunţă în zilele următoare, a anunţat, joi, preşedintele partidului, Dan Barna.

"USR va rămâne consecvent poziţiei pe care a avut-o din momentul în care a intrat în Parlamentul României, aceea de a fi alături de cetăţeni şi de a susţine toate protestele care apără statul de drept şi, până la urmă, normalitatea şi decenţa într-o societate transformată în coşmar ambulant de către Liviu Dragnea şi PSD. Şi, din această perspectivă, vom susţine şi protestele publice care se anunţă în zilele următoare. Eu, personal, probabil voi fi la protestul de la Sibiu, dar colegii mei voi fi cu siguranţă şi aici, în Bucureşti, pentru că într-adevăr România are nevoie şi încurajez organizaţiile civice de toate felurile care cred că trebuie să rămânem un stat de drept să îşi exprime activ această opţiune", a afirmat Barna, la Palatul Parlamentului.

O serie de proteste faţă de "acţiunea Regimului Dragnea împotriva Laurei Codruţa Kovesi" au fost anunţate pe Facebook pentru ziua de vineri la Bucureşti, Cluj şi Sibiu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Dan Barna