x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, îndemn către PMP: "Nu atacaţi PDL, nu el este adversarul"

Băsescu, îndemn către PMP: "Nu atacaţi PDL, nu el este adversarul"

09 Feb 2014   •   14:07
Băsescu, îndemn către PMP: "Nu atacaţi PDL, nu el este adversarul"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele Traian Băsescu i-a îndemnat duminică pe membrii Partidului Mişcarea Populară să nu îi atace pe cei din PDL.

"Am văzut această tendinţă... Cei care aţi optat să fiţi în PMP nu atacaţi PDL, nu el este adversarul', a spus Traian Băsescu, la Cluj-Napoca, la o dezbatere publică organizată de Fundaţia Mişcarea Populară.

Preşedintele a vorbit şi de relaţia sa foarte bună cu Emil Boc, care, la aceeaşi dezbatere, a anunţat că a intrat în Fundaţia Mişcarea Populară.

"Aceste momente prin care trec doi oameni politici îi leagă pentru totdeauna, iar faptul că Emil a acceptat să vină în fundaţia pe care eu am iniţiat-o este o probă în acest sens şi sunt convins că împreună vom reuşi să continuăm procesele de modernizare a ţării. Îi mulţumesc mult lui Emil", a afirmat Băsescu, care a adăugat că este prima apariţie publică pe care o are împreună cu Emil Boc de la momentul predării mandatului de premier.

Preşedintele Traian Băsescu a participat la o dezbatere publică intitulată 'Statul de drept - între modelul european şi realitatea din România', organizată de Fundaţia Mişcarea Populară la Cluj-Napoca.

×