x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Care sunt cei mai harnici senatori: PPDD, PC şi UDMR nici nu apar în primii 20

Care sunt cei mai harnici senatori: PPDD, PC şi UDMR nici nu apar în primii 20

26 Noi 2013   •   11:38
Care sunt cei mai harnici senatori: PPDD, PC şi UDMR nici nu apar în primii 20

Cel mai harnic senator a avut 38 de iniţiative legislative până în prezent, potrivit unei analize realizate de ROMÂNIATV.NET. radiografiază activitatea tuturor senatorilor din actuala legislatură
până la începutul lunii noiembrie. Vă prezentăm clasamentul celor mai harnici 20 de senatori din Parlamentul României în actuala legislatură.

Vezi si: Cândva parlamentari, acum simpli consilieri sau funcţionari

Liberalul Ştefan Tomoiagă este senatorul care a depus cele mai multe iniţiative în această legislatură, care a început la finele anului trecut. Ceea ce înseamnă că liberalul, ales în Călăraşi, a înaintat circa patru propuneri legislative pe lună.

Citeşte şi Mai mulţi senatori PNL au furat o lege de la un PDL-ist, au xeroxat-o şi au depus-o în Parlament

Pe locul doi se plasează social-democratul Octavian Bumbu, care se află doar la o lungime distanţă. În legislatura actuală, Bumbu a semnat 37 de propuneri legislative. Bumbu, ales senator în judeţul Neamţ, are propuneri privind circulaţia pe drumurile publice, regimul deşeurilor, pescuitul şi acvacultura, Codul Fiscal, publicitatea şi chiar tranzacţiile bursiere.


A treia poziţie în topul senatorilor cu cele mai multe iniţiative legislative este ocupat de Doina Federovici, tot de la PSD. Botoşăneanca Federovici şi-a pus semnătura pe 28 propuneri legislative, multe referindu-se la domeniul educaţiei, dar şi la activitatea parcurilor industriale, la transportul rutier de produse agricole sau la autorizarea lucrărilor de construcţii.

Citeşte pe RomâniaTV.NET care sunt ceilaţi senatori harnici din noua sesiune parlamentară.

×