x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu despre Intotero: „A contat că a purtat centura de siguranţă chiar dacă stătea pe bancheta din spate”

Ciolacu despre Intotero: „A contat că a purtat centura de siguranţă chiar dacă stătea pe bancheta din spate”

de Redacția Jurnalul    |    28 Aug 2024   •   11:56
Ciolacu despre Intotero: „A contat că a purtat centura de siguranţă chiar dacă stătea pe bancheta din spate”
Sursa foto: FB Natalia Intotero

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, se recuperează repede după accidentul rutier în care a fost implicată, subliniind că a contat "foarte mult" că a purtat centura de siguranţă chiar dacă stătea pe bancheta din spate a maşinii.

"Am o veste bună despre colega noastră doamna ministru al Familiei, Natalia Intotero, după accidentul rutier de ieri. Am fost la spital de dimineaţă. Din fericire este bine, se recuperează repede, chiar îşi dorea să participe la şedinţa de Guvern de astăzi. I-am urat sănătate din partea mea şi din partea întregii echipe a Guvernului. A contat foarte mult că a purtat centura de siguranţă chiar dacă stătea pe bancheta din spate. Cu alte cuvinte, în continuare, centura de siguranţă salvează vieţi şi cred că este un exemplu pentru noi toţi", a afirmat Ciolacu, la începutul şedinţei Executivului.

Maşina cu care circula miercuri Natalia Intotero a fost implicată într-un accident pe Valea Oltului, în localitatea Racoviţa.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, maşina s-ar fi izbit de o alta, la volanul căreia se afla o femeie de 41 de ani, răsturnându-se apoi într-un şanţ de la marginea drumului.

"Din verificările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că o femeie de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-unul dintre cele două autoturisme a fost preluată de o ambulanţă, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea.

AGERPRES

×