x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Comisia juridică a avizat favorabil solicitarea de arestare preventivă a deputatului Gheorghe Coman

Comisia juridică a avizat favorabil solicitarea de arestare preventivă a deputatului Gheorghe Coman

23 Dec 2013   •   12:20
Comisia juridică a avizat favorabil solicitarea de arestare preventivă a deputatului Gheorghe Coman

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a avizat favorabil, luni, solicitarea de arestare preventivă a deputatului Gheorghe Coman, cu 13 voturi pentru şi o abţinere, a anunţat vicepreşedintele comisiei, deputatul PSD Ciprian Nica.

Deputatul PSD a precizat că pentru Gheorghe Coman a fost solicitată arestarea pentru o infracţiune de însuşire de foloase dintr-o funcţie de conducere politică într-un anumit partid şi nu ca deputat.

"Aşa cum vedeţi şi dumneavoastră nu are nimeni o superimunitate şi urmează plenul să stabilească, probabil se va încuviinţa cererea de arestare preventivă. Asupra motivelor de fapt şi de drept se va pronunţa numai instanţa, Parchetul de pe lângă ÎCCJ a venit numai cu o cerere de emitere a acestei acţiuni (...) El trebuie să convingă instanţa dacă poate sau nu să fie arestat, poate să fie cercetar şi în stare de libertate", a afirmat deputatul PSD, potrivit Mediafax.

Nica a menţionat că, în şedinţa comisiei, deputatul Coman a susţinut că este nevinovat.

Vicepreşedintele Comisiei juridice a precizat că pe 27 decembrie plenul Camerei Deputaţilor va trebui să se pronunţe asupra cererii de arestare.

×