x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Conducerea PNL Bucureşti a validat candidaţii la CGMB, Munteanu e primul pe listă (surse)

Conducerea PNL Bucureşti a validat candidaţii la CGMB, Munteanu e primul pe listă (surse)

20 Apr 2016   •   12:35
Conducerea PNL Bucureşti a validat candidaţii la CGMB, Munteanu e primul pe listă (surse)
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Biroul Permanent al PNL Bucureşti a validat marţi seară lista de candidaţi la funcţia de consilier general la Primăria Capitalei, primul fiind Marian Munteanu, nominalizat anterior pentru fotoliul de edil-şef al Bucureştiului, au precizat pentru AGERPRES surse din cadrul formaţiunii.

Potrivit surselor citate, pe lista de 66 de candidaţi la CGMB, alături de Marian Munteanu, se regăsesc pe următoarele nouă locuri Cristian Olteanu, Hazem Kansou, Cătălin Deaconescu, Marius Rogin, Andrei Nicolae, Stelian Bujduveanu, Sorin Mărgărit, Mihai Comănescu, Daniela Nicolescu.

Sursele citate au explicat că numărul unu pe lista de candidaţi ar putea fi schimbat în cazul unei decizii de retragere a lui Munteanu din cursa pentru Primăria Capitalei.

În cursul zilei de marţi au avut loc mai multe întâlniri ale conducerii PNL la care a participat şi Marian Munteanu.

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, marţi seara, că nu i-a cerut nimeni din partid lui Marian Munteanu să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei.

"Nu i-a cerut nimeni retragerea", a spus Atanasiu.

El a precizat că Marian Munteanu s-a retras marţi din Consiliile de Administraţie ale ONG-urilor din care făcea parte şi şi-a cesionat acţiunile şi părţile sociale de la societăţile comerciale la care era asociat. "De alte retrageri nu ştiu", a adăugat liderul PNL.

Potrivit unor surse liberale, copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga s-au întâlnit marţi seara cu Marian Munteanu şi i-au cerut să îşi clarifice situaţia administrativă referitoare la participarea în firme, asociaţii sau fundaţii.

Miercuri, la ora 15,00, este programată o şedinţă în care să se discute strategia electorală pe Bucureşti cu participarea liderilor PNL. În cursul serii de miercuri, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vor susţine o conferinţă de presă.

×
Subiecte în articol: marian munteanu