x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Consiliul General - Irina Loghin deschide lista PRM

Consiliul General - Irina Loghin deschide lista PRM

de Carmen Vintila    |    Lavinia Dimancea    |    19 Apr 2008   •   00:00
Consiliul General - Irina Loghin deschide lista PRM

Interpreta de muzică populară Irina Loghin (foto) ocupă primul loc pe lista PRM pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti, la alegerile locale de la 1 iunie.

Interpreta de muzică populară Irina Loghin (foto) ocupă primul loc pe lista PRM pentru Consiliul Ge­neral al Municipiului Bucureşti la alegerile locale de la 1 iunie. Pre­şe­dintele partidului, CV Tu­dor, a fă­cut anunţul ieri, însă a ţinut să sub­linieze diferenţa dintre interpreta de muzică populară care re­pre­zintă PRM şi cîn­tăreţul de manele, Adrian Copilul Minune, intrat şi el în cursa pentru un post de consilier pe lista PSD, în comuna ilfoveană Şte­fă­neşti. “Rog a se observa că între Irina Loghin şi candidatul PSD Adrian Copilul Minune este cam aceeaşi diferenţă ca diferenţa dintre mine şi Mircea Geoană sau cea dintre un tablou de Nicolae Grigorescu şi o caricatură făcută cu grafitti pe zidul unui gang”, a spus Vadim.

 

ŞI ÎN ŢARĂ. Un cîntăreţ de mu­zică populară vrea să facă admi­nistraţie şi la Bistriţa-Năsăud. Potri­vit preşedintelui fi­lialei PSD, deputatul Emil Radu Moldovan, citat de NewsIn, interpretul Alexandru Pug­na se află pe un loc eligibil pe lista social-democraţilor pentru Consiliul Judeţean, alături de fratele fot­ba-lis­tului Viorel Moldovan, Adrian. Acesta din urmă este de altfel pre­şedintele organizaţiei de tineret, în timp ce Alexandru Pugna a condus Comisia de Cultură din cadrul Consiliului Local Bistriţa. De asemenea, cîntăreţul de muzică populară Robert Târnăveanu, pe numele său real Robert Trosnoi, este unul dintre candidaţii PSD pentru Consi­liul Judeţean Sibiu.

×
Subiecte în articol: politic