x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Barna, despre votarea Guvernul Cîţu: Nu am luat încă o decizie, stabilitatea este mai importantă ca anticipatele

Dan Barna, despre votarea Guvernul Cîţu: Nu am luat încă o decizie, stabilitatea este mai importantă ca anticipatele

07 Mar 2020   •   15:00
Dan Barna, despre votarea Guvernul Cîţu: Nu am luat încă o decizie, stabilitatea este mai importantă ca anticipatele

Dan Barna a anunțat că USR nu a luat încă o decizie privind votul de învestire a Guvernului Cîțu. Liderul partidului a precizat că USR așteaptă decizia CCR privind ordonanța de urgență pe alegerile anticipate, după sesizarea Avocatului Poporului a actului normativ.

„Depinde foarte mult de decizia Curţii Constituţionale, pe care o aşteptăm joi dimineaţă, pentru că în funcţie de acea decizie vom vedea dacă sunt posibile alegerile anticipate sau nu. Noi nu excludem nici un vot pentru învestirea Guvernului Cîţu, vom vedea care e şi poziţia celorlalte partide şi a PNL, care până la acel moment, probabil, va avea o poziţie clară dacă susţine sau nu acest guvern. Din punctul nostru de vedere, miza stabilităţii este una foarte importantă, mai ales în perspectiva unei posibile crize pe sănătate”, a afirmat Dan Barna, prezent sâmbătă la evenimentul de lansare a candidatul Alianței USR-PLUS la Primăria Chiajna.

El a adăugat că USR va aștepta decizia CCR și apoi va vedea dacă se intră sau nu într-o logică a anticipatelor.

„În momentul de faţă aşteptăm joi o decizie a Curţii Constituţionale, aşteptăm apoi un vot asupra guvernului Cîţu care vine în faţa Parlamentului, în funcţie de rezultatul acelui vot vom putea discuta dacă intrăm într-o logică de anticipate sau intrăm într-o logică de stabilitate şi de a avea guvern investit”, a conchis Barna.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Dan Barna