x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Barna, vacanță de lux în Marea Caraibelor. De unde era îngrijorat pentru România

Dan Barna, vacanță de lux în Marea Caraibelor. De unde era îngrijorat pentru România

de Ion Alexandru    |    10 Ian 2020   •   08:39
Dan Barna, vacanță de lux în Marea Caraibelor. De unde era îngrijorat pentru România

Liderul USR, Dan Barna, împreună cu soția sa, Olguța Totolici, și-au petrecut cinci zile din vacanța de Revelion în insula Aruba, din apropierea coastei Venezuelei, în Marea Caraibelor. El a fost dat de gol de mai multe fotografii postate pe o rețea de socializare și preluate de un site specializat în știri mondene. Hotelul la care politicianul a fost cazat, Renissance Aruba, din Otanjestad, gestionează 16 hectare de plajă și facilități de cazare de cea mai bună calitate. Cu prețuri pe măsură.

Portalurile specializate vând o noapte de cazare în acest resort cu 2.615 lei pe noapte, cu mic dejun inclus. Iar prețul unui bilet de avion ajunge și la 580 de euro.

În ajunul Anului Nou, în timp ce petrecea în peisajul luxuriant descris mai sus, Dan Barna răsufla ușurat, pe contul său de Facebook, că nu a fost nevoit și în această iarnă să iasă în stradă împotriva PSD. „2019 a fost un an tare complicat. În ianuarie, era a treia iarnă în stradă la proteste, PSD controla încă totul, iar cei mai pesimiști nu vedeau drumul de ieșire de sub regimul lui Liviu Dragnea. Acum, în decembrie, avem un guvern nou și perspectivele unor alegeri care să ne reașeze pe drumul dezvoltării”, scria Dan Barna, pe 31 decembrie 2019. „USR nu numai că a rezistat, dar a și luptat cu înverșunare pentru revenirea României la parcursul ei firesc, cel european”, a conchis liderul USR, bugetar în acest moment, de pe plaja insulei din Marea Caraibelor.

 

 

×
Subiecte în articol: Dan Barna