x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea lui Geoană: Mircea, chiar ai sufletul încărcat; locul tău este în echipa câștigătoare de la anul

Dragnea lui Geoană: Mircea, chiar ai sufletul încărcat; locul tău este în echipa câștigătoare de la anul

09 Noi 2013   •   13:04
Dragnea lui Geoană: Mircea, chiar ai sufletul încărcat; locul tău este în echipa câștigătoare de la anul

Președintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, i-a transmis sâmbătă lui Mircea Geoană, la reuniunea Consiliului Național al social-democraților, că locul său este "în echipa câștigătoare de la anul".

Dragnea a făcut această afirmația după un discurs susținut de Mircea Geoană, în calitate de fost președinte al PSD.

"Vreau să-i mulțumesc lui Mircea pentru toate clipele petrecute împreună, pentru tot ce a făcut pentru acest partid. Tu știi foarte bine că PSD este un trup foarte puternic, un suflet puternic. Apropo, chiar ai sufletul încărcat. (...) Mircea, mulțumesc mult în numele meu și al tuturor colegilor noștri pentru ceea ce vrei să faci în continuare pentru partid, știu că iubești mult acest partid și locul tău este în echipă, în echipa câștigătoare de la anul, pentru ambele alegeri", a spus Dragnea.

Reuniunea Consiliului Național al PSD se desfășoară sâmbătă, la Sala Palatului din Capitală, fiind prezenți peste 4.200 de delegați și reprezentanți ai conducerii partidului.

Agenda reuniunii a fost aprobată de Comitetul Executiv al PSD care s-a întrunit vineri, la Palatul Parlamentului, anterior peste 1.500 de social-democrați fiind prezenți la dezbateri pe ateliere de specialitate.

×