x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea şi "principiul stâlpului”

Elena Udrea şi "principiul stâlpului”

de Monica Iordache Apostol    |    29 Iun 2009   •   00:00
Elena Udrea şi "principiul stâlpului”
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Jurnalul National

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a dezvăluit o mostră de înţelepciune marca Traian Băsescu: dacă mergi pe stradă şI trece lumea pe lângă tine ca pe lâgă un stâlp, nu valorezi nimic în politică.



Elena Udrea a povestit ieri, în cadrul emisiunii Zig-Zag, realizată de Ion Cristoiu, una din primele întâlniri cu Traian Băsescu. "Era prima şedinţă cu primarul (general al Capitalei - n.m.) proaspăt ales, Traian Băsescu. Noi eram consilieri şi primarul ne-a explicat să ştim cam care ne este valoarea.

Deci cam aşa este în politică: dacă te aşezi pe stradă şI trece lumea pe lângă tine ca şI cum ai fi un stâlp nu valorezi nimic. Dacă te recunosc oamenii, atunci înseamnă că valorezi ceva", a relatat Elena Udrea "principul stâlpului" predat de către Traian Băsescu, primarul, către consilierii săI pe post de învăţăcei. Udrea a mai spus că a contat sprijinul lui Traian Băsescu pentru cariera sa din interiorul PD-L, aşa cum s-a întâmplat şI pentru alţii. "Am avut un argument în plus pentru cariera din interiorul partidului", a spus ea.

Întrebată dacă îi rămâne loială lui Traian Băsescu indiferent dacă acesta va mai fi preşedinte, Udrea a răspuns că îi este loială "unui om, nu unui preşedinte". Pusă însă să-şi imagineze că Traian Băsescu nu va mai candida la Preşedinţie, ministrul a spus că nu are de ce să se gândească la asta " pentru că ştiu că nu se va întâmpla". Elena Udrea a mai exclus o ipoteză, aceea a demisiei colegei ei de guvern, Monica Iacob Ridzi. "Nu e o finţă care să se sperie aşa uşor", a explicat Udrea, considerând că Ridzi este atacată pentru că e considerată o apropiată a lui Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: basescu traian politic udrea