x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea: Nu voi rămâne într-o echipă care vrea să se autodistrugă

Firea: Nu voi rămâne într-o echipă care vrea să se autodistrugă

01 Mar 2020   •   15:41
Firea: Nu voi rămâne într-o echipă care vrea să se autodistrugă

Gabriela Firea a spus, duminică, faptul că Partidul Social Democrat trece „printr-un moment foarte greu”, adăugând că nu va rămâne „într-o echipă care vrea să se autodistrugă”.

Gabriela Firea a spus că PSD ar trebui condus de Marcel Ciolacu.

„A începe să ne batem între noi care e mai bun înseamnă să facem implozie. Momentul e foarte greu. (...) Nu voi rămâne într-o echipă alături de cei care vor să se autodistrugă. În momentul în care văd că cei din conducere se distanțează de ce vor cetățenii, mă voi retrage din PSD”, a spus Firea, la Antena 3.

Conform sursei citate, ea se va retrage când va vedea că la conducerea formațiunii politice se vor afla „oameni care țin la ambițiile lor mai mult ca la cetățeni”.

Edilul Capitalei a povestit că, în trecut, a fost „bocată” de propriii ei colegi de partid, afirmând că Liviu Dragnea nu a lăsat-o să candideze pentru conducerea PSD sau la prezidențiale.

„Domnul Dragnea a cerut miniștrilor Transporturilor să nu mă ajute ca eu să nu cresc în sondaje și să nu am pretenția să candidez la șefia partidului sau la alegerile prezidențiale. S-a dovedit că nu am vrut să candidez nici la prezidențiale”, a mai spus sursa menționată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gabriela firea