x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea a anunțat că PSD Bucureşti îl va susţine pe Marcel Ciolacu pentru preşedinţia partidului

Gabriela Firea a anunțat că PSD Bucureşti îl va susţine pe Marcel Ciolacu pentru preşedinţia partidului

09 Feb 2020   •   15:56
Gabriela Firea a anunțat că PSD Bucureşti îl va susţine pe Marcel Ciolacu pentru preşedinţia partidului

Organizaţia PSD Bucureşti îl va susţine la congres pe Marcel Ciolacu pentru funcţia de preşedinte şi a propus ca în data de 29 februarie să aibă loc congresul extraordinar în care urmează să fie aleasă o nouă conducere.


Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a propus duminică, în cadrul Conferinţei extraordinare a organizaţiei, ca Marcel Ciolacu să fie susţinut la congres pentru funcţia de preşedinte. Tot ea a propus şi ziua de 29 februarie pentru a se organiza congresul.

"Amânarea sine die a unui congres ne face rău. Vă propun ca prin votul dumneavoastră să propunem organizaţiei centrale să stabilim o dată certă la care va avea loc un congres. Să transmitem conducerii centrale data de 29 februarie ca dată a congresului. (...) Vă propun să îl susţinem pe Marcel Ciolacu pentru funcţia de preşedinte", a spus Firea, la Conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti pentru desemnarea candidaţilor la congres.

Social-democraţii care participă la Conferinţa extroardinară au adoptat cele două propuneri prin aplauze. 

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea