x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea, acuzații dure la adresa PNL. „Este atât de mare disperarea”

Gabriela Firea, acuzații dure la adresa PNL. „Este atât de mare disperarea”

22 Ian 2020   •   22:08
Gabriela Firea, acuzații dure la adresa PNL. „Este atât de mare disperarea”

Gabriela Firea a explicat la Sinteza Zilei de la Antena 3 de ce dorește PNL să recucerească Primăria Capitalei.

"Este o recucerire, deoarece peste 15 ani, Bucureștiul a fost condus de către primari generali, de sectoare, consilieri generali și locali, directori în Primăria Capitalei și în toate subordonatele cu carnet de partid PNL sau simpatizanți, în cazul în care erau funcționari publici și nu să fie explicit membri de partid.

Toți vorbesc despre companiile municipale înființate în mandatul meu pe modelul Vienei, Parisului, Londrei. Marile capitale funcționează cu societăți, companii municipale tocmai pentru a face reduceri de cheltuieli la bugetul primăriei respective și pentru a avea servicii de calitate. Și pentru a anula, ceea ce am făcut și eu, toate contractele păguboase cu diferite firme, unele de apartament, care existau la Primăria Capitalei până să vin eu", a subliniat Gabriela Firea.

Primarul Capitalei afirmă că are dovezi că 4-5 companii care au căpușat peste 15 ani Primăria Capitalei și toate subordonatele ei.

"De aceea este atât de mare disperarea, pentru a anula aceste companii care lucrează în beneficiul bucureștenilor și pentru a aduce din nou 4-5 clienți politici care să ia contracte pe sub mână, pe sub ușă, cu caiete de sarcini făcute de către firma care urma să câștige licitația", a explicat edilul la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea