x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Geoana: "Polul Social nu exista"

Geoana: "Polul Social nu exista"

de Lavinia Dimancea    |    06 Iun 2006   •   00:00

Liderul PSD, Mircea Geoana, a reactionat ieri la declaratiile acide ale senatorului Ion Iliescu prin care ii transmitea liderului social-democrat ca i-ar fi zis "ceva pe romaneste" daca ii interzicea sa mai vorbeasca de Polul Social.

Liderul PSD, Mircea Geoana (foto), a reactionat ieri la declaratiile acide ale senatorului Ion Iliescu prin care ii transmitea liderului social-democrat ca i-ar fi zis "ceva pe romaneste" daca ii interzicea sa mai vorbeasca de Polul Social.
"Cred ca a vorbit romaneste domnul Iliescu. In partidul nostru nu avem interdictii de exprimare de opinii. Am spus doar ca, pentru noi, ideea de Pol Social nu este de actualitate", a explicat Geoana sensul declaratiilor lui Iliescu.

PE POZITII. Intrebat daca mai este totusi voie sa se foloseasca sintagma Pol Social, Geoana a raspuns transant: "Eu nu pot sa o scot din vocabularul limbii romane. Dar acest Pol Social, din punctul nostru de vedere, politic, nu exista". Liderul PSD a facut aceste comentarii dupa sedinta BPN, de la care Ion Iliescu a lipsit. Potrivit unor surse din partid, Geoana ar fi fost deranjat de absenta acestuia si a cerut ca, pe viitor, la reuniunile conducerii sa participe un vicelider al grupului de la Senat, daca Iliescu, ca lider, nu vine. "Probabil a avut o alta activitate", a motivat oficial Geoana absenta senatorului.

×
Subiecte în articol: politic geoană