x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ilie Năstase - invitat să candideze la europarlamentare, din partea PRM. Ce a răspuns fostul mare jucător de tenis

Ilie Năstase - invitat să candideze la europarlamentare, din partea PRM. Ce a răspuns fostul mare jucător de tenis

16 Mar 2014   •   12:50
Ilie Năstase - invitat să candideze la europarlamentare, din partea PRM. Ce a răspuns fostul mare jucător de tenis
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Liderul PRM, Gheorghe Funar, a anunţat că Ilie Năstase va candida pe lista PRM pentru Parlamentul European, la alegerile europarlamentare din 25 mai, în timp ce fostul tenismen spune că a discutat cu Funar, dar că nu a luat încă o decizie întrucât nu ştie dacă îi va permite timpul.

Partidul România Mare (PRM) a anunţat duminică, într-un comunicat semnat de Gheorghe Funar, că la invitat pe Ilie Năstase să candideze la alegerile europarlamentare din partea PRM, iar acesta a acceptat.

"Patriotul Ilie Năstase a acceptat să candideze pe lista PRM pentru Parlamentul European. (...) Preşedintele PRM i-a lansat invitaţia bunului român Ilie Năstase să candideze pe lista PRM pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Invitaţia a fost acceptată imediat şi marele campion Ilie Năstase va fi purtătorul de drapel al Partidului România Mare la alegerile europarlamentare", se arată în comunicat.

"Am discutat cu domnul Funar şi cu domnul Vadim, dar nu am luat încă o decizie, pentru că nu ştiu cât timp am, deoarece sunt implicat în organziarea turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy", a declarat Ilie Năstase agenţiei Mediafax.

Întrebat de redactorul Mediafax ce este din nou tentat să intre în politică, Năstase a răspuns: "Am zis să mă duc şi eu să vorbesc la Bruxelles, aşa cum fac şi alţii. Dar eu o să mă duc să vorbesc de bine despre România, nu aşa cum fac alţii. Am văzut că domnul Laszlo Tokes se dă român, dar nu prea pare, după cum vorbeşte la Bruxelles."

×