x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis: E posibil ca PNL să discute vineri despre remanierea Guvernului

Iohannis: E posibil ca PNL să discute vineri despre remanierea Guvernului

06 Feb 2014   •   13:54
Iohannis: E posibil ca PNL să discute vineri despre remanierea Guvernului

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, a declarat joi, în conferinţă de presă la Sibiu, că în cadrul şedinţelor Biroului Politic şi Delegaţiei Permanente al PNL de vineri este 'posibil' ca preşedintele partidului, Crin Antonescu, să vină şi cu propunerea discutării unei eventuale remanieri a Guvernului.

"Noi avem vineri şi Birou Politic şi Delegaţia Permanentă la Partidul Naţional Liberal şi vom discuta aceste chestiuni. Ce pot să vă spun cert este că vom nominaliza o persoană pentru Ministerul de Interne. Dacă vor fi şi alte modificări, e posibil, dar aceste lucruri nu sunt prinse în ordinea de zi, asta nu înseamnă că nu poate să vină preşedintele partidului cu astfel de propuneri. Vom putea să comentăm aceste lucruri, după ziua de vineri", a spus Klaus Iohannis, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă i s-a propus postul de ministru de Interne, Klaus Iohannis a precizat că "au fost diferite discuţii în partid, dar şi acestea le veţi afla după ce se discută în Biroul Politic şi în Delegaţia Permanentă".

Klaus Iohannis a refuzat să răspundă dacă este dispus să preia portofoliul de la Interne.

×