x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandalul PNL-PSD. Stroe: Cel mai grav „malsprasi” al PSD e că Ciolacu îl ține în brațe pe Rafila

Scandalul PNL-PSD. Stroe: Cel mai grav „malsprasi” al PSD e că Ciolacu îl ține în brațe pe Rafila

de Redacția Jurnalul    |    09 Aug 2024   •   20:00
Scandalul PNL-PSD. Stroe: Cel mai grav „malsprasi” al PSD e că Ciolacu îl ține în brațe pe Rafila

Scandalul PNL-PSD continuă, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe spunând că „cel mai grav malsprasi” al PSD este faptul că președintele PSD Marcel Ciolacu „îl ține în brațe” pe ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

„Cel mai grav „MALSPRASI” al PSD este faptul că Marcel Ciolacu îl ține în brațe pe ministrul Rafila. Țara e zguduită de tragedia de la Spitalul Sf. Pantelimon și Marcel Ciolacu încearcă să distragă atenția publică. Domnul Ciolacu se preface că nu vede faptul că în mandatul său, din nefericire, mor oameni în spitale, cu acuzații cutremurătoare din partea procurorilor”, acuză Ionuț Stroe.

Stroe acuză că „este inacceptabil modul perfid în care se încearcă a se acoperi acest scandal sau a se susține oameni politici care în momentul de față vor chiar să își facă loc pe listele PSD”.

„Acestea sunt lucrurile pe care ar trebui să se concentreze premierul când țara arde, nu cartea lui Nicolae Ciucă”, mai spune Stroe.

Stroe adaugă că este de părere că Marcel Ciolacu ar trebui să învețe din experiența altor foști premieri și președinți PSD, care au fost penalizați de români „tocmai pentru această aroganță și agresivitate excesivă, mai ales în momente în care și-au pregătit candidatura pentru prezidențiale”.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ionut stroe pnl psd rafila