x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, după decizia TAS: S-a făcut dreptate! Până la urmă, adevărul a ieşit învingător

Ciolacu, după decizia TAS: S-a făcut dreptate! Până la urmă, adevărul a ieşit învingător

de Redacția Jurnalul    |    10 Aug 2024   •   20:39
Ciolacu, după decizia TAS: S-a făcut dreptate! Până la urmă, adevărul a ieşit învingător

Premierul Marcel Ciolacu afirmă, sâmbătă, după ce Tribunalul de Arbitraj al Sportului (TAS) a decis ca medalia de bronz la sol, la Jocurile Olimpice de la Paris, să revină gimnastei Ana Maria Bărbosu, că s-a făcut dreptate, iar adevărul a ieşit învingător.

„S-a făcut dreptate! Am reuşit să obţinem, în faţa instanţei sportive, medalia de bronz pe care Ana Maria Bărbosu a câştigat-o pe merit la sol! Bravo, Ana Maria, este răsplata firească a unei performanţe pentru care ai muncit atâţia ani! Mă bucur că, până la urmă, adevărul a ieşit învingător, aşa cum ar trebui să fie într-o competiţie care are la bază valorile olimpismului", a scris Ciolacu pe Facebook,

Totodată, premierul a făcut referire la Sabrina Voinea pe care o consideră "o câştigătoare".

"Rămâne o umbră de tristeţe pentru că de aceeaşi decizie nu beneficiază şi Sabrina Voinea, aşa cum era normal. Însă pentru mine şi cred că pentru fiecare român, Sabrina rămâne o câştigătoare! Pentru că prin toată atitudinea ei demnă şi frumoasă a demonstrat lumii întregi că românii sunt conştienţi de valoarea lor şi că ştiu să lupte pentru asta!", a afirmat prim ministrul.

Marcel Ciolacu a subliniat faptul că gimnastele olimpice ne-au transmis o lecţie importantă în acest context.

"Cred că aceasta este o lecţie importantă pe care gimnastele noastre olimpice ne-o transmit - să nu renunţăm niciodată să luptăm atunci când ştim că avem dreptate!", a mai scris premierul pe Facebook.

Tribunalul de Arbitraj al Sportului (TAS) a decis ca medalia de bronz la sol, la Jocurile Olimpice de la Paris, să revină gimnastei Ana Maria Bărbosu, în urma memoriilor făcute de Federaţia Română de Gimnastică şi de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, a anunţat, sâmbătă, FRG pe pagina sa de Facebook.

În acestei decizii, Ana Maria Bărbosu a obţinut medalia de bronz la sol, în timp ce Sabrina Maneca Voinea a încheiat competiţia pe locul 4.

Memoriul depus de FRG şi Sabrina Maneca Voinea a fost respins. AGERPRES

×