x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Neînțelegeri în coaliție: Dan Barna spune că în PNL este o competiție de cine dă mai multe castane USR PLUS

Neînțelegeri în coaliție: Dan Barna spune că în PNL este o competiție de cine dă mai multe castane USR PLUS

26 Iul 2021   •   19:30
Neînțelegeri în coaliție: Dan Barna spune că în PNL este o competiție de cine dă mai multe castane USR PLUS

Dan Barna susține că în ultima perioadă în PNL este o competiție de cine dă mai multe castane USR PLUS.

Întrebat despre oportunitatatea ieșirii de la guvernare, după ce candidații PNL au lansat atacuri la adresa USR PLUS, Dan Barna susține că acestea sunt „elemente de retorică de campanie” și că așteaptă să treacă luna septembrie.

„În PNL este o competiție de cine dă mai multe castane USR PLUS. N-am ce să comentez foarte mult, e un lucru pe care îl observăm cu toții. Așteptăm să treacă acest super-septembrie în care toate cele trei partide au alegeri și apoi să ne întoarcem mai asumat pe programul de guvernare și pe reformele de acolo. Dincolo de asta, sunt elemente de retorică de campanie”, a spus liderul USR PLUS.

Conform acestuia, USR PLUS nu va ieși de la guvernare cât timp crede că poate să contribuie la schimbarea României.

„Am spus-o: Cel mai simplu ar fi să ieșim de la guvernare, numai că românii care au dat credit USR PLUS în Guvernul României și în Parlament, cu ponderea pe care o avem, ne-au cerut să luptăm pentru România. Cât timp credem că putem să contribuim la schimbarea de care avem nevoie o să continuăm să ducem această luptă”, a mai spus Dan Barna.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Dan Barna pnl usr plus