x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oprescu, în tandem cu Vanghelie

Oprescu, în tandem cu Vanghelie

de Lavinia Dimancea    |    31 Mar 2008   •   00:00

Tandem Oprescu – Vanghelie pentru posturile de primar şi viceprimar. Este soluţia care ar putea rezolva disputa dintre cei doi cu privire la candidatul PSD la Primăria Capitalei, soluţie care a fost avansată chiar de Sorin Oprescu.

Posibilă soluţie


Tandem Oprescu – Vanghelie pentru posturile de primar şi viceprimar. Este soluţia care ar putea rezolva disputa dintre cei doi cu privire la candidatul PSD la Primăria Capitalei, soluţie care a fost avansată chiar de Sorin Oprescu. Acesta a declarat la Realitatea TV că este posibil să facă tandemul cu Vanghelie, iar soluţia ar putea fi negociată în interiorul PSD. “Mai există şi alte scenarii – s-ar putea să mergem în tandem şi atunci lucrurile se pot schimba în bine”, a arătat Oprescu. Întrebat dacă a avut vreo discuţie la nivelul central al PSD sau una cu Vanghelie pe ideea tandemului, Oprescu a răspuns că nu a discutat concret, dar a luat-o în calcul. Cât priveşte vechea variantă a unei candidaturi independente, Oprescu nu a renunţat la ea şi a precizat că va lua cea mai bună hotărâre după ce colegii săi vor decide în legătură cu desemnarea lui Vanghelie. Senatorul a explicat şi de ce a devenit interesat de o candidatură pentru Primăria Generală, idee pe care a respins-o categoric până de curând.

“Ce-aţi fi făcut când aţi fi văzut că au trecut opt ani şi cetăţenii şi-au păstrat aceeaşi încredere în mine şi aceeaşi simpatie? Ce puteam face, eu puteam influenţa sondajele făcute de PNL, de PD-L, de PSD? Nu!

Şi-atunci ce este urât în asta, că propui să lupţi, să mergi la o bătălie electorală?”, a spus Oprescu.

×
Subiecte în articol: politic oprescu