x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oprescu începe să strângă semnături

Oprescu începe să strângă semnături

de Gabriela Antoniu    |    Lavinia Dimancea    |    15 Apr 2008   •   00:00
Oprescu începe să strângă semnături

Senatorul PSD Sorin Oprescu a declarat astăzi pentru Mediafax că începe strângerea de semnături în vederea candidaturii sale ca independent la Primăria Capitalei.

Candidat independent


Senatorul PSD Sorin Oprescu a declarat astăzi pentru Mediafax că începe strângerea de semnături în vederea candidaturii sale ca independent la Primăria Capitalei.

Mai mulţi lideri PSD au susţinut că o candidatură a lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei va canibaliza voturile social-democraţilor şI se vehicula chiar ideea că acesta va renunţa la a intra în cursă ca independent. Aseară, întrebat fiind dacă a luat o hotărâre privind candidatura, Oprescu declara pentru Jurnalul Naţional :"Mă pregătesc să întrunesc condiţiile pentru a candida ca independent. El a arătat că a avut discuţii cu reprezentanţi ai mai multor partide în care s-a pus problema sprijinirii candidaturii sale ca independent şi a exclus posibilitatea de a candida sub sigla altei formaţiuni. "Am discutat acordarea de sprijin politic cu Petre Roman (n.r. – liderul Forţei Democrate), cu Corneliu Vadim Tudor (n.r. – preşedintele PRM), cu Partidul Verzilor, cu Partidul Ecologist. Aştept să-mi comunice care este decizia lor", a spus Oprescu, precizînd că nu a discutat cu Ion Iliescu, cel care i-a susţinut candidatura din partea PSD, despre intenţiile sale. Întrebat cînd va anunţa decizia finală în privinţa candidaturii, senatorul a răspuns că acest lucru se va întîmpla săptămîna viitoare. "Săptămîna viitoare, cînd este ultima zi de depunere a candidaturilor. Pe 22, văd dacă am îndeplinit toate condiţiile de a candida ca independent şi dacă le am îndeplinite, anunţ că voi candida, dacă nu, îmi voi cer scuze bucureştenilor şi mă voi retrage", a explicat Oprescu.

×
Subiecte în articol: politic oprescu