x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Organizatia Bucuresti - Vanghelie urca in PSD

Organizatia Bucuresti - Vanghelie urca in PSD

de Lavinia Dimancea    |    13 Apr 2006   •   00:00
Organizatia Bucuresti - Vanghelie urca in PSD

Marian Vanghelie va fi numarul doi in PSD Bucuresti. El urmeaza sa preia functia de presedinte executiv al filialei, parasita temporar de Sorin Oprescu, devenit presedinte interimar al organizatiei dupa autosuspendarea lui Dan Ioan Popescu. Vanghelie va fi astazi uns in aceasta functie la Consiliul Municipal al PSD Bucuresti. "Am inteles ca astazi se va intampla acest lucru", ne-a declarat deputatul Rodica Nassar, lider al Organizatiei Sector 2, precizand ca este vorba de un mandat interimar. Astfel Vaghelie, ca si Sorin Oprescu, va prelua temporar functia de lider al filialei. Numai in cazul in care Dan Ioan Popescu va fi demis sau va demisiona din functie, pot fi organizate alegeri pentru ocuparea celor doua posturi.

"CALITATI". Aseara, Vaghelie a primit unda verde din partea presedintelui PSD, Mircea Geoana, pentru a ocupa postul de presedinte executiv. Geoana a declarat ca Vanghelie are toate calitatile pentru atributiile acestei functii, explicand ca primarul de la Sectorul 5 a demonstrat pana acum ca "este foarte bun organizator, iar functia de presedinte executiv (al PSD Bucuresti - n.r.) este eminamente o functie organizatorica". "Cred ca are toate calitatile sa se achite bine de aceasta sansa daca va primi votul si increderea colegilor de partid", a spus liderul PSD. Surse din partid ne-au declarat ca postul de presedinte executiv a fost vizat de multa vreme de Marian Vanghelie, fiind lansata ipoteza ca, dupa ce situatia politica a lui Dan Ioan Popescu se va clarifica, Oprescu si Vanghelie sa fie confirmati deplin la conducerea filialei..

ALEGERI. Tot astazi, la Consiliul Municipal al organizatiei Bucuresti, urmeaza sa fie alesi si patru noi vicepresedinti, in urma demisiilor din ultima perioada.

Pentru aceste functii vor candida senatorul Corina Cretu, fost consilier prezidential in timpul mandatului lui Ion Iliescu, in prezent vicepresedinte al PSD, Claudia Tapardel, presedinte al Ligii Studentilor de la PSD Sector 5, Nicolae Pupaza, de la organizatia Sector 3, si Ioan Toader, fratele deputatului PSD Rodica Nassar.

×
Subiecte în articol: politic psd vanghelie