x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL-PSD, runda a II-a

PNL-PSD, runda a II-a

de Monica Iordache Apostol    |    Lavinia Dimancea    |    21 Mar 2008   •   00:00

Liderii PNL şi PSD au avut aseară o nouă întâlnire, departe de ochii presei, într-o vilă din Primăverii, a doua după cea desfăşurată acum două săptămâni.

Liderii PNL şi PSD au avut aseară o nouă întâlnire, departe de ochii presei, într-o vilă din Primăverii, a doua după cea desfăşurată acum două săptămâni. Din partea PNL au fost prezenţi Călin Popescu Tăriceanu, Dan Radu Ruşanu, Teodor Meleşcanu, Cristian David şi Dan Motreanu, în timp ce social-democraţii au fost reprezentaţi de Mircea Geoană, Ion Iliescu, Adrian Năstase, Miron Mitrea şi Viorel Hrebenciuc. Discuţiile de taină au fost confirmate de preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care ne-a declarat că a fost vorba de o întâlnire “de rutină, informală”, în urma căreia nu s-a ajuns la nici o înţelegere, la fel ca şi data trecută.

 

 

 

ÎN COADĂ DE PEŞTE.“Au fost tatonări cu privire la o formă sau alta de conlucrare între cele două partide, atât pentru locale cât şi pentru parlamentare. Discuţia a fost destul de tensionată, de controversată pentru că fiecare are ideile lui, alte obiective şi alt electorat. Lucrurile au rămas în coadă de peşte”, a spus Iliescu. Întrebat dacă în aceste condiţii este sceptic cu privire la o colaborare PNL-PSD, Iliescu a arătat că discuţiile vor continua şi că se poate ajunge la “o platformă minimală de conlucrare viitoare”. Liberalul Dan Radu Ruşanu ne-a declarat şi el că discuţia dintre liderii PNL şi PSD n-a fost una cordială. “Am discutat ca de la partid de guvernământ la partid de opoziţie. Au existat puncte de vedere divergente pe toate subiectele abordate”, a precizat Ruşanu.

×
Subiecte în articol: politic