x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta, atac dur la preşedinte: Băsescu îşi căuta sticla pe jos, la Cotroceni

Ponta, atac dur la preşedinte: Băsescu îşi căuta sticla pe jos, la Cotroceni

26 Iun 2011   •   09:07
Ponta, atac dur la preşedinte: Băsescu îşi căuta sticla pe jos, la Cotroceni

Presedintele PSD, Victor Ponta, l-a atacat dur pe seful statului intr-un discurs sustinut la Alexandria, la lansarea strategiei USL pe agricultura.

"Sunt doua lucruri pe care vreau sa vi le spun aici, intr-o atmosfera atat de calda si la propriu si la figurat. In primul rand, imi face foarte mare placere sa vorbesc dupa Crin Antonescu. Cand am vorbit impreuna, marti, la Cotroceni ati vazut ca domnul Basescu cauta dupa sticla pe jos", a declarat Victor Ponta.

Liderul PSD a mai spus ca Romania importa pana si pungile cu seminte pe care le va manca presedintele Traian Basescu atunci cand va urmari meciurile la televizor.

"Importam pana si pungile de seminte pe care probabil le va manca Traian Basescu cand se va uita la televizor la meci. Il deplang pentru asta. Si eu si Crin putem sa mergem la orice meci fara sa treaca o saptamana ca sa ne treaca huiduielile pe care le primim si eventual sa ne spalam hainele", a afirmat Ponta, la prezentarea programului USL pentru Agricultura.

Victor Ponta a tinut sa precizeze ca USL nu-i va sprijini pe cei cu "genti mai mari si bani cash mai multi", asa cum a facut Traian Basescu, acestia urmand sa beneficieze de tratament egal cu ceilalti fermieri, si nu preferential, pentru ca au finantat campaniile electorale.

"Tarata si Nicolae, care ieri erau cu noi, azi cu Basescu, probabil maine iar vor fi cu noi, cred ca trebuie sa-i tinem unde sunt. Trebuie sa-i spijinim daca fac ceva pentru productia romaneasca, dar cred ca cei cu fermele medii sunt obiectivele noastre si pe aceia trebuie sa-i sprijinim. Nu-i sprijinim pe cei cu genti mai mari si cu bani cash, cum a facut domnul Basescu. Din partea noastra vor avea tratament egal, nu preferential pentru ca au finantat o campanie electorala", a mai spus liderul PSD.

Uniunea Social Liberala isi prezinta astazi, la Sala Sporturilor din municipiul Alexandria, programul de guvernare in agricultura. Programul este structurat pe contextul mondial si european al agriculturii, starea actuala a acestui domeniu de activitate in Romania, principiile politice agricole ale USL, obiectivele pentru agricultura si satul romanesc, reforma administrativa in institutiile subordonate ministerului de profil.


×