x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta atacă PD-L

Ponta atacă PD-L

de Lavinia Dimancea    |    28 Mar 2009   •   00:00

Coaliţia scârţâie din balamale. Pe măsură ce se apropie alegerile, pesediştii şi pedeliştii se atacă tot mai înverşunat. Din tabăra PSD i-a venit ieri rândul ministrului Victor Ponta să se supere pe democrat-liberali.



Aflat la Oradea, social-democratul i-a acuzat pe miniştrii PD-L că una zic şi alta fumează, el referindu-se la faptul că la Bucureşti aceştia spun că nu sunt bani, iar în teritoriu promit marea cu sarea. "La toate şedinţele de Guvern ne spun că nu sunt bani, după care se duc în campanie cu un corn al abundenţei. La Pecica (n.r. - localitatea în judeţul Arad) am aflat că se face o sală olimpică, la Cefa o să aflu că or să facă o clădire cu 50 de etaje şi autostradă", a declarat indignat Ponta.

Deşi nu a dat nume, ministrul pesedist l-a atacat pe ministrul dezvoltării regionale şi locuinţei, Vasile Blaga, care a promis într-o vizită recentă în comuna Pecica că va sprijini proiectele adminstraţiei locale de a construi o sală de sport, un bazin de înot şi noi locuinţe ANL. Ponta a explicat că a decis să meargă în teritoriu pentru a testa "atitudinea aliaţilor din PD-L". "Nu de alta, dar la Guvern mi se spune că colaborăm foarte bine, iar la Oradea aflu că am distrus ţara", a argumentat Ponta.

×
Subiecte în articol: politic