x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Guvernul Boc, "cel mai incompetent şi cel mai corupt Executiv pe care l-a avut România"

Victor Ponta: Guvernul Boc, "cel mai incompetent şi cel mai corupt Executiv pe care l-a avut România"

de Veronica Micu    |    29 Apr 2013   •   12:24
Victor Ponta: Guvernul Boc, "cel mai incompetent şi cel mai corupt Executiv pe care l-a avut România"

Victor Ponta susţine în continuare că fostul Guvern Boc a fost "cel mai incompetent şi cel mai corupt Executiv pe care l-a avut România".

"Am văzut că neexistând subiecte iese domnul preşedinte Băsescu să dea subiecte. Eu zic să ne ocupăm de guvernare. Rescrierea istoriei este treaba domnului Băsescu. Cred în continuare că Guvernul Boc a fost cel mai incompetent şi cel mai corupt guvern pe care l-a avut România şi că noi ne chinuim de un an doar să reparăm ce au stricat ei şi să îi dăm la Parchet pe hoţii lor. Asta ca să fie foarte clar apropo de cine pe cine laudă. Am venit după nişte incompetenţi şi după nişte hoţi la guvernare, nu este prima dată, este adevărat. Cred că avem şanse să reconstruim România. În rest cum se rescrie istoria sau cum îşi face fiecare de lucru pe la televizor nu cred că acesta este lucrul cel mai important", a afirmat liderul PSD, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului.

Citeşte şi
Boc: Primul incompetent este chiar Ponta, pentru că a făcut parte din guvernul pe care îl critică

Ponta a mai spus că la şedinţa BPN se vor lua primele decizii de organizare privind funcţionarea noii conduceri.

"Vreau să pregătim lucrurile de organizare internă. Să câştigăm alegerile europarlamentare, cele prezidenţiale în formula USL şi cele parlamentare din 2016. Aceasta este echipa care are de condus următoarele 3 bătălii electorale", a mai spus preşedintele PSD.

×