x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dispută Zamfir - Popescu: Războinic al luminii care te auto-zugrăvești/Mai trăiești pe datorie?

Dispută Zamfir - Popescu: Războinic al luminii care te auto-zugrăvești/Mai trăiești pe datorie?

de Redacția Jurnalul    |    19 Sep 2023   •   13:15
Dispută Zamfir - Popescu: Războinic al luminii care te auto-zugrăvești/Mai trăiești pe datorie?

Senatorul PSD Daniel Zamfir (PSD) și deputatul Virgil Popescu (PNL) se critică pe Facebook. „Războinicul luminii cu miros puturos de petrol și gaze”, afirmă Zamfir. „Că tot vorbești de familii și de afaceri, apropo, tu mai trăiești pe datorie? Prietenii știu de ce”, reacționează Popescu.

„Nu îmi place să rămân dator, așa că îl spun doar atât fostului liberal de stânga Daniel Călin Zamfir: . Am auzit că ai închis Comisia de anchetă pentru prețurile din energie. Bravo, maestre! Ai reușit să îngropi o problemă de interes național mai repede decât un UTCist își îngroapă amintirile despre comunism. Ce s-a întâmplat, Daniele? Ai avut prea multe audieri de miniștri și ți-a expirat termenul? Sau poate ai fost prea ocupat să îți faci selfie-uri în Parlament? Să nu îmi spui că ai încercat să prelungești activitatea Comisiei. Dacă ai fi vrut cu adevărat, ai fi făcut-o. Dar, evident, ai preferat să te ascunzi în spatele unor scuze penibile. Nu îmi aduc aminte să te fi văzut la dezbaterile pe legea offshore... Sunt convins că așteptăm cu toții să ne luminezi tu, marele gânditor al națiunii, despre cum este cu articolele, despre ce vrea OMV-ul. Și la final, că tot vorbești de familii și de afaceri, apropo, tu mai trăiești pe datorie? Prietenii știu de ce”, scrie pe Facebook Virgil Popescu, fost ministru al Energiei.

Postarea lui Popescu este o replică la un mesaj postat de Daniel Zamfir, senator PSD, fost parlamentar PNL.

„Războinicul luminii cu miros puturos de petrol și gaze. Ce ai făcut tu, Virgile? Nu ai cedat la presiunile OMW de a schimbă legea off-shore?? D-aia au crescut benzinăriile OMV pe care le administrează familia ta? Chiar nu ți-e rușine? În tot mandatul tău ai fost preș în față OMV! N-am să înșir aici toate favorurile făcute lor, mă rezum doar să-ți spun că le-ai pus pe tavă, Virgile, mega afacerea parcului fotovoltaic de la CE Oltenia, războinic al luminii care te auto-zugrăvești”, a scris, tot pe Facebook, Daniel Zamfir.

El afirma că PSD a impus în coaliția de guvernare amendamentul cu dreptul de preempțiune al Statului român.

„Ai fost ministrul energiei care a vândut interesul României și acum vrei să pozezi în salvator. Salut faptul că și colegii din PNL, oameni responsabili, s-au debarasat de ține”, încheia Zamfir.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: disputa Daniel Zamfir virgil popescu