x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Apel pentru Năstase

PSD: Apel pentru Năstase

de Lavinia Dimancea    |    06 Feb 2008   •   00:00

Prima ripostă în PSD la încercarea lui Mircea Geoană de a bloca candidatura lui Adrian Năstase la şefia Consiliului Naţional constă într-un apel la unitate.

Prima ripostă în PSD la încercarea lui Mircea Geoană de a bloca candidatura lui Adrian Năstase la şefia Consiliului Naţional constă într-un apel la unitate. În rândul parlamentarilor PSD s-a dat ieri star­tul la strângerea de semnături pe un document prin care, practic, se încurajează întoarcerea fostului premier la vârful partidului. “În acest an electoral, avem nevoie de unitate şi trebuie folosită experienţa tuturor din partid. Avem nevoie de Iliescu, de Năstase, de toţi cei cu experienţă politică. Acesta este conţinutul apelului”, ne-a de­cla­rat unul dintre susţinătorii demersului, admiţând că o ţintă clară a apelului este sprijinirea revenirii lui Năstase în conducerea partidului. Geoană a încercat să minimalizeze demersul, el declarând, după şedinţa gru­pu­ri­lor parlamentare reunite ale PSD, unde a şi circulat apelul cu pricina, că este probabil vorba de “o iniţiativă individuală”. De altfel, apelul nu adu­na­se ieri prea multe semnături, parlamen­tari apropiaţi lui Năstase spunând că nu au văzut încă docu­men­tul.

Tot ieri, Geoană s-a întâlnit, aşa cum anunţase, cu Năstase pentru a discuta despre candidatura aces­tuia la şefia Consiliului. Cei doi au convenit însă să nu facă nici un comentariu pe marginea discuţiilor.

×
Subiecte în articol: politic nastase