x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reacție în cazul femeii atacate de câini pe Lacul Morii: „Au promis, au mimat tristețea și condoleanțele, apoi au uitat”

Reacție în cazul femeii atacate de câini pe Lacul Morii: „Au promis, au mimat tristețea și condoleanțele, apoi au uitat”

de Redacția Jurnalul    |    18 Feb 2023   •   12:27
Reacție în cazul femeii atacate de câini pe Lacul Morii: „Au promis, au mimat tristețea și condoleanțele, apoi au uitat”

La distanță de câteva săptămâni, o femeie a fost ucisă și o alta abia a scăpat de atacatul câinilor de luptă care își fac veacul prin zona Lacul Morii din București și care ies din curțile localnicilor. Autoritățile ridică din umeri și tragediile se pot întâmpla oricând.

Adrian Vigheciu, consilier în cadrul Primăriei Capitalei, a avut o reacție la adresa lui Nicușor Dan și Ciprian Ciucu, cei care păstoresc Bucureștiul, respectiv sectorul 6, acolo unde s-a întâmplat prima nenorocire și era să aibă loc și a doua, dacă femeia atacată nu avea prezența de spirit să sară în apă pentru a scăpa de câinii agresivi.

”Este ireal ce se întâmplă: de trei săptămâni nu au făcut nimic, iar acum istoria se repetă. Nimic, nimic nu au făcut nici domnul Ciucu, nici Nicușor, nici ASPA. Nicio acțiune, nicio măsură, nici un deget ridicat. Au promis, au mimat tristețea și condoleanțele, apoi au uitat. În dulcele stil clasic, doar comunicate și populism pe social media. Pentru că asta face Sectorul 6: doarme pe laurii propagandei de Facebook”, a spus Adrian Vigheciu.

Consilierul a continuat: ”Domnule Ciucu, performanța în administrația locală se măsoară în principal prin evitarea acestor tragedii, nu prin like-uri de la târgurile de Crăciun. Să vă fie rușine. Aștept cu nerăbdare reacția dumneavoastră. Poate tot Poliția Locală o fi de vină și acum, cine știe. La explicații nu vă întrece nimeni.

Tragedie după tragedie, spre înfrângerea finală. Într-o lume de bun-simț, oamenii aceștia ar fi fost istorie”.

×