x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reacție ironică a PSD: Nu sunt îngrijorări de pierdere a răbdării în privința lui Rareș Bogdan

Reacție ironică a PSD: Nu sunt îngrijorări de pierdere a răbdării în privința lui Rareș Bogdan

02 Sep 2022   •   14:11
Reacție ironică a PSD: Nu sunt îngrijorări de pierdere a răbdării în privința lui Rareș Bogdan

Nu sunt îngrijorări de pierdere a răbdării în ceea ce îl privește pe Rareș Bogdan, spune, ironic, pentru MEDIAFAX, vicepreședintele PSD Mihai Tudose, după ce prim-vicepreședintele PNL a lansat un atac dur la ANRE.

„Până la a stabili cine se joacă cu focul, hai să vedem cine a dat foc la toată piața energiei. Fiindcă dl. Rareș Bogdan incovă răbdarea care i s-ar fi sfârșit, nu sunt foarte îngrijorat din două motive. A dovedit suficient de multă răbdare în ceea ce privește prestația colegului de partid și mnistru al Energiei, cu care tot are răbdare de vreo trei ani încoace de când face boacănele posibile. Nu în ultimul rând, celebra sintagmă <în maximum 30 de zile> îi aparține. Nu e o simplă coincidență - știe că se termină mandatele și vrea să-și asume faptul că el le-a încheiat mandatul acestor oameni. Deci nu sunt îngrijorări de pierdere a răbdării în ceea ce îl privește”, declară, pentru MEDIAFAX, vicepreședintele PSD Mihai Tudose.

Afirmațiile lui Tudose vin după ce Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a lansat un atac dur la ANRE, vineri, după ce instituția a transmis că ordonanța de plafonare a prețurilor poate scoate de pe piață unii furnizori de energie: ”Subminează statul român, domnul Chiriță (președintele ANRE - n.r.) se joacă cu focul”.

„Subminează statul român și lovește în credibilitatea prim-ministrului și a coaliției de guvernare. Necesită o reacție rapidă atât din partea PNL, cât și a celor di PSD și UDMR, cu o discuțuie extrem de clară dacă să ducă până la revocarea întregului Consiliu. Duminică după-amiaza sau luni solicit, în calitate de prim-vicepreşedinte al partidului de guvernământ, o întrunire de urgenţă a coaliţiei şi punerea pe ordinea de zi de săptămâna viitoare, de către Parlamentul României, a revocării întregului Consiliul de Conducere al ANRE”, a spus la Digi24 Rareş Bogdan.

 

×
Subiecte în articol: mihai tudose